Honvéd: ebben bízik az új játékos

Sokat tanulna.

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd csütörtökön jelentette be Nir Bardea érkezését. A futballista érkezését az nb1.hu elsőként már január 17-én jelezte. A 25. születésnapját január 25-én ünneplő labdarúgóval a kispestiek hivatalos weboldala készített interjút. 

Honvéd: Pisont egykori klubjától érkezett védő - NB1.hu

 

"Biztos vagyok benne, hogy remek eredményeket érhetünk majd el együtt. Bízom benne, hogy olyan helyezést tudunk elérni a bajnokságban, amit ez a klub megérdemel, a tabellán előkelőbb helyet kell elfoglalnia, én pedig nagyon optimista vagyok a közös munkát illetően. Alig várom, hogy edzésbe állhassak!" - mutatott rá Bardea, aki egyedül költözött Budapestre. 

Bardea az FC Ashdod csapatától igazolt a kispestiekhez. Ebben a klubban korábban Pisont István is megfordult.

"Az izraeli foci egyik legemlékezetesebb meccsén egy óriási gólt szerzett a Rishon-Lezion ellen. Bízom benne, hogy jól kijövünk majd, biztosan sokat tanulhatok tőle. Alig várom, hogy megismerjem őt!" - mondta Bardea a Honvéd mesteréről.

Bardea egyébként egy igazi csapatembernek tartja magát.

"Sokat beszélek a pályán a társakhoz, igyekszem őket segíteni, akár irányítani is, csapatember vagyok. Bízom benne, hogy ezeket itt is meg tudom mutatni" - fogalmazott a futballista. 


 

Legfrissebb híreink