Hihetetlen: ollózás döntött a Loki-Fradi legvégén – videók

Sokáig emlékezetes marad a rangadó.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

OTP Bank Liga, 21. forduló: 
Debreceni VSC-Ferencvárosi TC 2-1 (0-1)
Debrecen, 7002 néző, v: Berke     
gólszerzők: Tőzsér (83. - tizenegyesből), Zsóri (93.), illetve Dvali (30.)     
sárga lap: Haris (35.), Kusnyír (86.), Pávkovics (89.), illetve Gorriarán (35.), Heister (81.), Haratin (90.) 
DVSC: Nagy S. - Kusnyír (Kinyik, 87.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Varga K., Haris, Tőzsér, Bódi - Szécsi (Zsóri, 81.), Avdijaj (Takács, 63.) 
FTC: Dibusz - Lovrencsics, Frimpong (Botka, 61.), Dvali, Heister - Sigér (Leandro, 66.), Haratyin - Szinyevics, Gorriarán, Petrjak - Lanzafame (Tokmac, 77.)
 
Remek hangulatot, nagy taktikai csatát, küzdelmes mérkőzést hozott a forduló rangadója. Mindkét gárda játékosai férfiasan harcolták végig azt a mérkőzést, melynek első részében a listavezető próbált attraktívabb, kezdeményezőbb lenni.
 
Annak ellenére, hogy a fővárosiak egyik legjobb játékosa, a Fradi-közönség legnagyobb kedvence, Böde Dániel betegség miatt nem állhatott Szerhij Rebrov vezetőedző rendelkezésére. Böde hiánya miatt Davide Lanzafame visszakerült a kezdőbe, méghozzá hátravont centerbe, az erőcsatár az először kezdő Nyikolaj Szignyevics lett.
 
A Fradi megérdemelten szerzett vezetést, igaz, kissé szerencsés góllal, mert Lovrencsics Gergő átlövése után mellé ment volna a labda, viszont Lasa Dvali beletette a lábát, mely így a kapuban kötött ki. A grúz válogatottnak ez volt az első élvonalbeli találata.
 
 

 
A játékrész legtöbb beszédtémára okot adó jelenetét nem kell körülírni, mert a mozgóképek mindent megmutatnak.
 
 

 
Fordulás után próbálta a Loki egyre nagyobb nyomás alá helyezni a Ferencvárost, de ez nem azt jelentette, hogy a vendégek feladták volna a támadások vezetését. Ám idővel egyre nagyobb fölénybe került a DVSC, főleg a meccs hajrájában. 
 
 

 
Előbb kaptak egy tizenegyest a hazaiak, amit Dibusz Dénes „testén keresztül” bikázott be a kapuba Tőzsér Dániel, majd a 93. percben Zsóri Dániel, Bódi Ádám beadását követően, elképesztően látványos gólt szerzett ollózás után.
 
A hazaiak eszméletlen hajrát produkáltak és egy csodálatos mozdulatnak köszönhetően a legvégén megszerezték a 3 pontot.
 

Legfrissebb híreink