Hiányzó klublicenc: eddig csak 1 klub reagált

Ígéretet tett az ügyvezető.

Forrás:

Mint tegnap jeleztük: elsőfokon a Szombathelyi Haladás, a Diósgyőri VTK és a Mezőkövesd nem kapott NB I-es klublicencet. 
 
Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a klub honlapjának az érdeklődésünkre elmondta: mindent megtesznek azért, hogy a hiányzó dokumentumokat a megadott határidőig pótolják.
 
Arról, hogy miért nem kapták meg elsőre a szükséges dokumentumokat nem tett említést, ám fontos, hogy az NB I-es (és a nemzetközi) licenc a másodosztályba is jó.
 
Azon kluboknak, akiknek a licenckérelmét az április 24-i ülésen nem hagyta jóvá a Bizottság, van még lehetőségük arra, hogy licencet kapjanak, ugyanis a klublicenc alapeljárásban meghatározottaknak megfelelően április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.
 
Az Elsőfokú Licencadó Bizottság következő ülése várhatóan 2019. május 8-án lesz, ahol azon klubok licenckérelmeiről születik döntés, akik az első ülésen még nem kapták meg az igényelt licencet. Az ülés végeztével az elsőfokú eljárás lezárul, a kluboknak nincs lehetőségük hiánypótlás keretében további dokumentumokat benyújtaniuk.
 
A teljes lista és a csapatok besorolásai a linkre kattintva érhetőek el.
 

Legfrissebb híreink