Hét év után távozhat a Paks alapembere

Két játékos is érkezett már hasonló pozícióba.

Forrás: Paksi FC

Az FTC elleni, 2-2-es mérkőzés után mondta azt az nb1.hu kérdésére válaszolva Osztermájer Gábor, a Paks vezetőedzője, hogy továbbra is magyar játékosokkal kívánják megerősíteni a játékoskeretüket, lesznek olyanok, akik fiatalok és NB II-es csapatból érkeznek.

A paksiakhoz eddig csatlakozott Bognár István az MTK-ból, Lorentz Márton a Siófokból, valamint Ádám Martin és Nagy Richárd a kieső Kaposvárból, de az is eldőlt, hogy Sajbán Máté végleg a tolnaiakhoz került a Mezőkövesdtől.

 

Az újak közül Bognár és Nagy is középpályás, és ez az nb1.hu információi szerint megnehezítheti Kecskés Tamás helyzetét, akinek a nyáron lejárt a szerződése és honlapunk úgy tudja, egyáltalán nem biztos, hogy a klubvezetők meghosszabbítják azt.

 

Kecskés hét évvel ezelőtt szerződött Paksra, ezalatt az idő alatt 182 mérkőzésen bizonyított. A legutóbbi bajnokságban 18 NB I-es és 6 Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára.

Kecskés a paksi pályafutása alatt végig stabil alapembernek számított, hatalmas munkabírással és alázatos hozzáállással.

A 34 éves középpályás eddig összesen 284 NB I-es meccsen játszott, 5 gólt szerzett, korábban megfordult az MTK-ban, a Siófokban és a Pécsben is.

FRISSÍTÉS:

július 15., 15.22:

Siófok: paksi alapember érkezett, ketten távoztak

 

Legfrissebb híreink