Hatot vágott a Fradi

Lanzafame duplázott.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros közleménye:

FTC–HR-Rent Kozármisleny 6-0

FTC: Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Sigér, Spirovski – Szerető, Bőle, Varga – Lanzafame. Csereként beállt: Csonka, Silye, Ihnatenko, Sihnevich, Wilmots, Szécsi

Gólszerzők: Lanzafame (2), Sihnevich (2), Wilmots, Varga

 

"Csapatunk 6-0-ra győzött a Kozármisleny elleni péntek esti felkészülési mérkőzésen az FTC-MVM Sportközpontban.

Ludogerec elleni visszavágó után és a Valletta meccs előtt labdarúgócsapatunk edzőmeccset játszott az NB III-as Kozármisleny ellen. Ahogy múlt héten a Siófok ellen, ezúttal is leginkább azok a játékosaink kaptak több játéklehetőséget, akik a Bajnokok Ligája-párharc során nem, vagy kevés időt töltöttek a pályán.

A háromszor harminc percig tartó találkozó első játékrészében domináltunk, a vendégek elvétve jutottak át a mi térfelünkre, sok gólhelyzetet tudtunk kialakítani. A helyzetekből végül nem született gól, többször bravúrral védett a Kozármisleny kapusa. (0-0)

A második harminc perc elején Sergei Rebrov hármat is cserélt, Csonka András, Silye Erik és Danylo Ihnatenko szállt be a játékba. A nagy nyomás ezúttal már gólokban is megmutatkozott. Davide Lanzafame két gólt szerzett, először jobbal átemelte a kapust tíz méterről, majd öt perccel később egy szöglet után közelről a hálóba fejelt. Mikalai Sihnevich és Marten Wilmots álltak be a padról, utóbbi mindössze hat perce volt a pályán, amikor a tizenhatos sarkáról gyönyörűen becsavarta a labdát a kapu jobb felső sarkába. (3-0)

Az utolsó játékrészre Szécsi Gergő váltotta a kapuban Grófot. Összességében egyik kapusunknak sem akadt sok dolga, de amikor játékba kellett avatkozniuk, mindig magabiztosan tették. A gólszerzés terén ismét erősnek bizonyultunk: előbb Mikalai Sihnevich csúsztatott a kapuba Bőle beadása után, majd Varga Roland tekert egyet szabadrúgásból, végül ismét Sihnevich talált be, és ezzel be is állította a 6-0-s végeredményt.

„Szemmel láthatóan a játékosok jól érezték magukat a pályán, hajtottak, kifutották magukat. Jó meccsünk volt, tetszett, amit a fiúktól láttam. Hogy a mai meccs tapasztalatai alapján fogok-e változtatni a kezdőcsapaton? Azt majd szerdán meglátják” – nyilatkozta Sergei Rebrov a FradiMédiának."

Legfrissebb híreink