Háromszor robbant fel a Groupama Böde miatt

További hangorkánokat akar.

Azt, hogy Böde Dániel népszerűségi mutatója még mindig az egekben van (de lehet, inkább a világűrben), szombaton ismét megtapasztalhattuk. Ráadásul, nem is csak egyszer vagy kétszer, hanem (legalább) háromszor.
 
Az első hangrobbanás még a Honvéd elleni mérkőzés kezdete előtt történt. A kezdőjátékosok annál a résznél tartottak, amikor kapura lövésekkel próbálták még precízebbé avanzsálni a célzó berendezéseiket, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy Dibusz Dénes is még megfelelőbb állapotba kerüljön a gólvonalon. 
 
Ezekben a pillanatokban a cserejátékosok a labda összeszedésével segítették a 11-ek hangolódását, a szpíker még éppen a két csapat összeállításait (nem csak a kezdőkét) sorolta éppen el. Amikor Böde Dánielhez ért, aki éppen a Fradi Tábor előtt tartózkodott, akkora hangrobbanás lett, hogy abba még a légvonalban kábé 90 kilométerre lévő Madocsa is beleremeghetett. Ez megismétlődött még egyszer, akkor, amikor a támadót becserélte Szerhij Rebrov vezetőedző, amikor meg megszerezte a győztes találatot, akkor ováció volt, mint az előbb említett két alkalomnál együttvéve. 
 
Böde a következőket mesélte a fradi.hu-nak a szombati élményeivel kapcsolatban: 
 
„Örülök neki, hogy góllal tudtam kezdeni a tavaszi szezont, annak pedig különösen, hogy ez három pontot jelentett a csapatnak. Nagyon boldog voltam a gólom után, nagy feszültség szabadult fel belőlem. Úgy érzem, kiválóan sikerült a felkészülési időszak nekem és a csapatnak is, de nem az a fontos, hogy ezzel kapcsolatban mit nyilatkozunk, hanem hogy a meccsen milyen teljesítményt nyújtunk.”
 
Az abszolút közönségkedvenc beszélt a következő szombatról is, amikor a Derbit rendezik, mert a zöldek az Újpest vendégei lesznek.
 
„Fontos győzelmet arattunk a Honvéd ellen, és az újabb rangadón sem lehet más a célunk. Remélem, hogy jönnek még Böde-gólok a tavasz folyamán, bízom benne, hogy az Újpest kapuját is be tudom venni, de a legfontosabb, hogy csapatként sikeresek legyünk!”

Legfrissebb híreink