Három játékos kapott szerződést a Fradinál

Hivatalos bejelentések.

Forrás:

Íme, az FTC közleménye:
 
"Három fiatal labdarúgóval kötött profi szerződést a Ferencvárosi Torna Club!
 
Hajdú Roland 2002. május 24-én született. Az irányító középpályás a Csongrád TS-ben kezdte pályafutását, majd 2014-ben Hódmezővásárhelyre igazolt, ahol egy szezon alatt 26 gólt szerzett. Egy évvel később igazolt a Ferencvároshoz, ahol az U14-es, az U15-ös, majd az U16-os csapatban is alapembernek számított. A 2017/18-as szezonban az eggyel idősebb, U17-es csapatban is szerepet kapott.
 
- Nagyon örülök, hogy ez összejött, erre vágyom azóta, hogy idekerültem, ezért edzettem. Az erősségem a technika, a lövések és a befejezések. Remélem, a felnőtt csapatban is megfordulhatok majd néhány edzésen, és erőssége leszek a korosztályomnak - mondta Hajdú Roland.
 

Róhfeld Gergő ferencvárosi nevelésű középpályás, négy szezont is a Fradi korosztályos labdarúgócsapatainál töltött, az U16-os csapat mellett már az U17-eseknél is számoltak vele.
 
- Meglepő volt a hír, hogy profi szerződést kapok, szóval nagyon örülök. A gyorsaságom a legnagyobb erősségem, valamint jól látok a pályán. A legjobban a nyolcas pozícióban érzem magam, de tudok a széleken is játszani. Fiatal vagyok még, de jó lenne minél előbb a felnőtt keretbe kerülni - mondta Róhfeld Gergő.
 
A 17 éves Tóth Dominik Bence Csepelen kezdte pályafutását, majd 2011-ben már a Ferencváros U12-es csapatában játszott. Az előző szezonban már a Fradi U17-esei között pallérozódott, 25 mérkőzésből 23 alkalommal kezdőként lépett pályára. Posztját tekintve középpályás. 
 
- Óriási megtiszteltetés, hogy a Ferencvárosnál írhatom alá első profi szerződésemet – kezdte Tóth Dominik. – Remek visszajelzés ez a klubtól, hogy jó úton haladok. A célom, hogy minél előbb bemutatkozhassak a felnőtt csapatban, és hogy a válogatottban is stabil helyem legyen. A gyorsaságomat tudom a leginkább kihasználni, de van még miben fejlődni, remélem, az évek alatt ez sikerülni is fog."
 

Legfrissebb híreink