Haladás: brazil tv stáb járt Király Gábornál

Szombathely – A brazilok tudják, hogy a legjobbak voltunk.

Forrás:

A 24 csatornás brazil Global TV sport részlegéről érkezett stáb csütörtökön a Rohonci útra. Király Gábort kérdezték a labdarúgó Európa-bajnoki részvételről – jelezte a kiralygabor.eu.

 

 

A közel 20 millió lakosú brazil városból Sao Paolo-ból érkezett tv stáb csütörtökön a Rohonci úti stadionba. A Global TV munkatársai hétfő óta a magyar labdarúgásról készítenek hosszabb anyagot, így a régi nagy elődökön keresztül a hosszú világverseny nélküli éveket és a mostani Eb kijutást is feldolgozzák. Felipe Diniz riporter szerint a brazilok tudják, és emlékeznek, hogy az Aranycsapat egykoron a világ legjobbja volt. A Global TV a 2016-os francia Európa-bajnokságra készít előzetes műsort, melyre pótselejtezőn jutott ki a magyar válogatott.

 

 

 

 

A jelenlegi nemzeti csapatból Király Gáborral készített csütörtökön hosszabb anyagot a brazil tv stáb.

 

 

-Kérdeztek a szürke mackóról is természtesen, szerintük újra felfedezte a világ. Meséltem arról, hogy átépítik a Haladás stadiont, amelyben édesapám is játszott, és ahogy egykoron én, most a fiam is labdaszedő volt itt. Arról is faggattak mit jelenthet az Eb részvétel a hazai focinak és természtesen szóba került, hogy én lehetek a legidősebb labdarúgó az EB-n. -mondta az angol nyelvű interjú után Király Gábor.

 

 

Lech: háromból két magyar sérült

 

 

Szereti a Honvédot, ezért is hosszabbított a védő

 

 

Huszti gólöröme a szerencsétlenek között! Arjen Robbenék társaságában a magyar! – VIDEÓ

 

 

Megdőlt a sztereotípia: magyar lett a Honvéd! Csak magyar a kezdőben, kilencen a saját nevelésűek!

 

 

Gólösszefoglaló a keddi és a szerdai NB I-es meccsekről! VIDEÓK!

 

 

A pénteki élő televíziós futballközvetítések

Legfrissebb híreink