Hahn János latolgatta a Paks esélyeit az MTK elleni nyitány előtt

A felkészülés alatti eredmények is szóba kerültek.

Hahn János latolgatta a Paks esélyeit a tavaszi szezon nyitánya előtt az egyesület hivatalos honlapján. Elmondta, az elmúlt hetek alatt felkészültek az MTK elleni mérkőzésre, annak ellenére, hogy a felkészülés során az eredmények nem jöttek. Hozzátette, természetesen a bajnoki szünetben is szerettek volna felkészítő találkozókat nyerni, de olyankor nem az eredményeken van a hangsúly, viszont reméli, ezek elősegítették a győzelmüket most hétvégére.
 
Esélyeik latolgatásakor nevetve megjegyezte Hahn János, ha az aktuális formát és a nagy számok törvényét nézzük, rég volt győztes meccsük, így most számukra annak kell következnie. Komolyra fordítva a szót elmondta, most jó állapotban vannak és a csapat összhangja is javult. Mindenki felkészült, a hangulat kiváló. Viszont felhívta arra is a figyelmet, hogy az MTK egy jó csapat, passzos játékot játszik, jól támadnak le, előrefelé kreatív játékosokkal rendelkeznek. 
 
Kitért Hahn arra is, hogy bár Haraszti Zsolt sérült, visszatért a csapathoz Könyves Norbert, aki előrefelé sokat fog tudni segíteni a csapatnak, de természetesen több opciója is van a csapatnak.

Legfrissebb híreink