Győztes gól a Vidi ellen – el is vihetik

Kuttor remek munkája a címvédő ellen is látszott.

Forrás:

Mezőkövesd Zsóry FC – Mol Vidi FC 1-0 (0-0)
Mezőkövesd, Mezőkövesd Városi Stadion.  2456 néző
Játékvezető: Solymosi P.
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Szalai, Silye – Cseri (Mevoungou, 82.), Szeles, Vadnai, Vajda (Tóth, 89.) – Molnár, Koszta (Drazsics, 86.). Vezetőedző: Kuttor Attila.
Vidi: Kovácsik – Hangya (Berecz, 71.), Fiola, Vinícius, Stopira – Nego, Nikolov (Juhász, 75.), Hadzic, Kovács (Hadzic, 86.) – Scsepovics, Hodzic. Vezetőedző: Marko Nikolics.
Gólszerző: Koszta (67.)
 
Hatalmas lehetőséget szalasztott el a Vidi Mezőkövesden, hiszen ha nyer, akkor a forduló győztese lehetett volna. Az éllovas FTC kikapott tegnap a Haladás vendégeként, a második Honvéd gólnélküli döntetlent játszott Pakson. Azért csak ezt a két csapatot említjük az élbolyból, mert az előzetes várakozások arról szóltak, hogy az FTC és a Vidi mellett talán csak a kispestieknek lesz esélyük az aranyérem megszerzésére még a két kiemelt lehetőségekkel bíró gárda mellett.
 
A Kövesd győzelmével egyébként pontszámban befogta a fehérváriakat, azaz továbbra is elmondható, hogy tavaly a vészidőszakban kinevezett Kuttor Attila még mindig remek munkát végez a csapatával. Tavaly ilyenkor már mindenki elkönyvelte a Kövesdet kiesőnek, most viszont már csak 2 pontra van a harmadik MTK-tól.
 
A gólszerző Koszta Márkról is külön említést kell tenni, mert amikor feltűnt Kispesten, már akkor is remekül szerepelt, amióta Kövesdre igazolt, még jobban játszik, szebbnél szebb gólokat lőtt.
 
Egyáltalán nem lepődtünk meg, amikor mérkőzés közben egyik informátorunk jelezte, kiemelt lehetőségekkel bíró, nemzetközi kupába pályázó magyar csapatok figyelték a mai teljesítményét is, voltak, akik a helyszínen.
 
 

Legfrissebb híreink