Gyötrelmes időszak: 2017 után játszhat ismét bajnokit a Vidi játékosa

Mentálisan megerősödött az utóbbi években.

Forrás: molfehervarfc.hu

Géresi Krisztián eddig 56 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, a fellépései során 9 gólt szerzett. A MOL Fehérvár játékosa legutóbb 2017 decemberében bizonyíthatott az NB I-ben. Azóta egy sérülés nehezítette meg a futballista életét, de a jelek szerint Géresi kezdi utolérni magát.

A 26 éves labdarúgó a Vidi hivatalos weboldalának adott interjúban felelevenítette a gyötrelmes időszakot.

"Mentálisan nagyon megerősödve jöttem ki ebből a sérülésből. Nyilván a legrosszabb a bizonytalanság volt. Iszonyatos fájdalmakkal járt ez a sérülés, volt, hogy mozogni alig bírtam, de mindez eltörpült amellett, hogy fogalmam sem volt, hogyan alakul az életem a jövőben. Hosszú ideig nem volt egy kézzel fogható diagnózis, amely alapján el lehetett volna indulni valamerre a gyógyulás útján. Az első hónapokban minden szakember gyógytornát javasolt, az ilyen esetek körülbelül 90%-ban ugyanis ez segíteni szokott. Az én esetemben azonban sajnos évekre volt szükség, hogy teljesen felépüljek. Ma már szerencsére jól vagyok, nincsenek panaszaim. Szeretném az elmúlt két és fél évet elfelejteni, de legalábbis nem visszagondolni rá. Persze a mai napig nagyon sokan érdeklődnek, hogy mi is történt velem, én pedig válaszolok mindenkinek, de szeretnék most már csak előre tekinteni és a futballra koncentrálni" - nyilatkozta Géresi, aki hozzátette, szeretne a sérülés előtti szintre eljutni. 

Géresi az utóbbi időben több edzőmeccsen is lehetőséget kapott a Fejér megyei alakulatban.

"Óriási érzés, hogy ismét együtt edzőtáborozhattam a csapattal, hogy edzőmeccseket játszhattam. Nagyon sok lemaradásom van, tisztában vagyok ezzel, de becsülettel csinálom a dolgom és érzem, hogy napról napra jobb állapotba kerülök. Számomra most az a legfontosabb, hogy semmiféle fájdalom nem hátráltat edzések és mérkőzések közben, a többi pedig már csak rajtam múlik, én pedig mindent beleadok" - zárta mondandóját Géresi.

Legfrissebb híreink