Gyirmótra került a Haladás által csábított csatár

Gyirmót – Olekszej Antonov fél évre írt alá a sereghajtóhoz.

Forrás: gyirmotfc.hu

 

Az OTP Bank Liga sereghajtója, a Gyirmót FC Győr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szerdai Mezőkövesd elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágón pályára lépet a klub új szerzeménye, Olekszej Antonov.

 

Az ukrán támadó a múlt héten Szombathelyen volt próbajátékon, Mészöly Géza is elmondta róla, hogy erősítést jelenthet a Haladásnak, igaz az állóképességével nem volt elégedett. A Haladás az idény végéig szóló szerződést kínált a 31 éves támadónak, de nem fogadta el az ajánlatot, így távozott Szombathelyről.

 

„Az elmúlt fél évben, a menedzserem figyelmetlensége miatt, csapat nélkül maradtam. Azt elhatároztam, hogy kipróbálom magam egy új környezetben, egy másik futball kultúrában. Kapcsolatban voltam a magyar bajnokságban szereplő honfitársaimmal, akik nagyon pozitívan beszéltek az OTP Bank Ligáról. Volt arról szó, hogy a Szombathelyi Haladás játékosa leszek, de a vasiak ajánlatát végül nem fogadtam el. A Gyirmót FC Győr csapatával azonban sikerült megegyeznünk, egy fél éves szerződésben” – mondta Olekszej Antonov a Gyirmót FC honlapjának.

 

Élő közvetítés a Magyar Kupa szerdai meccseiről - NB1.hu

 

Urbányi István, a Gyirmót FC Győr vezetőedzője így nyilatkozott a támadó szerződtetéséről.

 

„Az ukrán támadóval már a horvátországi edzőtáborozás előtt is egyeztettünk. Ő egy olyan 31 éves labdarúgó, aki több mint ötven gólt rúgott az ukrán első osztályú bajnokságban. Az életkora, a rutinja és a statisztikái alapján tehát, nagyon sokat tud most segíteni nekünk. Azt pedig egyértelműen látjuk rajta, hogy ő is bizonyítani akar itt Gyirmóton. Egy nagyon rövid szerződést kötöttünk vele, amelyben erre kölcsönösen garanciákat is vállaltunk.”

Legfrissebb híreink