Gyirmót-Paks: igaza lett Csertői Aurélnak

A paksi játékosok jóslata is bejött.

Forrás: paksifc.hu

Gyirmót-Paks 2-1

A második győzelmére hajtott a Gyirmót a Paks ellen, ami végül össze is jött Csertőiéknek.

A találkozó előtt a Gyirmót vezetőedzője azt mondta, hogy a futballban minden bajra a legjobb gyógyír a győzelem, amit az előző fordulóban össze is jött az Újpest ellen. Igaza is lett a trénernek, hiszen most a Paksot is sikerült legyőzniük. A meccs előtt a paksi játékosok mindannyian egyet értettek abban, hogy nagyon nehéz meccs vár rájuk, végül ez a jóslat is bejött.

Már az első félidőben megszerezte a vezetést a Gyirmót, amire a második játékrészben még tudott válaszolni Ádám Martin, ám Lenzsér hibáját követően Hasani beállította a végeredményt.

A hangulat egyébként remek volt a meccsen, a vendégszurkolók alaposan kitettek magukért, folyamatosan bíztatták a sajátjaikat, ám a végén nem örülhettek.

Ezzel a győzelmével a Gyirmót már nincs a vonal alatt, jelenleg a kilencedik a tabellán, míg a Paks maradt a negyedik.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: HÁRSFALVI ANDRÁS

Remek formában védett a fiatal kapus, remekül állta a sarat. Számos bravúros védést bemutatott, amivel nagyban hozzájárult a csapata sikeréhez.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: LENZSÉR HIBÁJA

Hatalmasat hibázott a második gyirmóti gól előtt Lenzsér, luftot rúgott a saját térfelének a közepén, ami után Medgyes tisztán törhetett a kapura.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

23. p.: Egy bal oldali akciót követően Simon fejelte a labdát Varga elé, aki középre gurított, majd 10 méterről a jobb alba lőtt. 1-0!

63. p.: Böde tette ki a labdát Bognárhoz, aki beadott, majd Ádám Martin az ötösről a rövid alsóba fejelt. 1-1!

67. p.: Lenzsér hibáját követően Medgyes törhetett tisztán a kapura, majd Hasanihoz passzolt, aki 9 méterről a kapuba lőtt. 2-1!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Gyirmót a következő körben Zalaegerszegre látogat, míg a Paks a Kisvárdát fogadja.

JEGYZŐKÖNYV:

Gyirmót FC Győr-Paksi FC 2-1 (1-0)
Gyirmót, Alcufer stadion, 1024 néző, v.: Andó-Szabó
Gyirmót: Hársfalvi - Major, Ikic, Széles, Szegi - Radics (Csonka, 93.), Nagy P. (Medgyes Z., 65.), Vass Á., Hajdú - Simon A. (Hasani, a szünetben), Varga B. (Lencse, 77.)
Paks: Nagy G. - Kinyik, Tamás O. (Kesztyűs, 61.), Lenzsér (Medgyes S., 81.) - Sajbán, Papp (Nagy R., a szünetben), Bognár I., Balogh B. (Kulcsár, 70.), Szabó J. - Szabó B. (Böde, a szünetben), Ádám
gólszerzők: Simon A. (24.), Hasani (67.), illetve Ádám (63.)
sárga lap: Simon A. (37.), Nagy P. (58.), Hársfalvi (85.), Széles (90.), illetve Balogh B. (40.), Kinyik (93.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink