Gyarmati Eszter nem marad az Újpest ügyvezetője

Budapest – Böőr Zoltán is más pozícióba kerülhet.

Forrás:

Az NSO úgy tudja, Gyarmati Eszter nem marad az Újpest ügyvezetője. Szó van arról, hogy külföldről érkezik az új sportvezető Gyarmati helyére, illetve a technikai vezetőként dolgozó Böőr Zoltán is új szerepbe kerülhet. Azt egyelőre nem tudni, hogy Gyarmati végleg elhagyja-e a klubot, vagy csak pozíciót vált.

 

Gyarmati Eszter azt követően lett a klub felső vezetőségének a tagja, hogy a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet 2011. október 19-én, vagyis szinte napra pontosan hat évvel ezelőtt megvásárolta az Újpest FC-t. 2012 februárjától klubigazgatóként, később ügyvezetőként dolgozott.

 

Ugyanakkor már Duchatelet érkezése előtt is a klub alkalmazottja volt, a 2000-es évek közepétől előbb fordításokban segédkezett, majd a szervezési osztályon dolgozott, volt szervezési igazgató is.  

 

Az elmúlt fél évben egyre inkább a támadások kereszttüzébe került, a nyári címerváltáskor vált a szurkolói csoportok állandó céltáblájává, gyakran követelték obszcén rigmusok kíséretében a távozását. Többek között az Újpest korábbi válogatott játékosa, Urbán Flórián is élesen kritizálta az ügyvezetőt.

 

Úgy tudjuk, az elmúlt hetekben szabadságon volt, így nem is volt jelen a csapat mindegyik meccsén, most pedig kérdéses, hogy az Újpest alkalmazottjaként ott lesz-e még. A klub a váltás tényét egyelőre nem erősítette meg.

 

„Ezzel a kérdéssel nem szeretnénk foglalkozni” – reagált megkeresésünkre az Újpest FC kommunikációs osztályától Méhes Tamás.

 

Gyarmati Esztert is kereste az NSO, de nem reagált a hívásunkra, információink szerint hosszabb időre külföldre utazott…

 

Vignjevics elmondta a véleményét a Fradi jó formájáról - NB1.hu

Vignjevics elmondta a véleményét a Fradi jó formájáról

Legfrissebb híreink