FTC-Vidi: tematikus programokkal várják a szurkolókat

Érdemes korábban érkezni a stadionba.

Forrás: fradi.hu

ÍME, A FERENCVÁROS BEJELENTÉSE:

“Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk augusztus 14-én, vasárnap 20.00-tól a MOL Fehérvár FC-t fogadja az OTP Bank Liga 3. fordulójában. Mivel a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Arénát üzemeltető Sport5 számára is kiemelt fontosságú a környezetvédelem kérdése, ezúttal Fenntarthatósági Napot tartunk!
Kerékpárral érkező szurkolóinkat a sas-szobornál kijelölt kerékpáros pontnál hostessek várják: minden bringás drukker egy-egy Fradi-sálat és oklevelet kap ajándékba! Tovább haladva, a kettes kapucsoporttal szemben Zöld Aréna programunkról tájékozódhatnak részletesen az érdeklődők.

A kerengő területén partnerünk, a Volkswagen jóvoltából két elektromos autót, egy ID3 és egy ID4 típusú járművet vehetnek szemügyre. A kisebbekre is gondoltunk, őket öko-játékokkal várjuk.
Ökokukalukak elnevezésű ügyességi játékunk egy kézkoordinációs játék, ahol a megfelelő színű golyócskát a szelektív kukák színei szerinti lukakba kell bevezetni egy nagyméretű fából készült táblán. Igazi figyelem- és mozgásfejlesztő tevékenység. A szelektív óriáscsúzlit is kipróbálhatják, itt a gyerekeknek egy nagyobb méretű csúzli segítségével kell a szelektív színűre festett puha anyaglabdákat a kézzel megfestett fatábla megfelelő lyukaiba csúzlizni a kilövőállomás segítségével. A táblán egy szelektív sziget igényes kivitelű ábrázolása látható. A fatáblán a lukak különböző magasságokban vannak elhelyezve. Nagyobbaknak is izgalmas, látványos játék. Emellett lesz egy klasszikus memóriajáték és a lefújást követően közös szemétgyűjtő akció is. Az összegyűjtött szemetet, a célra kijelölt, úgynevezett „szurkolói szemétgyűjtő akció” felirattal ellátott kukákba kell majd beledobni.

A fentiek mellett a már megszokott programkínálat is elérhető lesz, kiegészülve egy újdonsággal, a focirodeóval. Érdemes időben érkezni, hiszen kapunyitástól a kerengőn állomásozik majd a Fradi-minibusz, ahol a Fradi Shop kínálatából válogathatnak. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de kipróbálhatja a Subbuteót és a lövőerőmérőt is. Emellett a Penny Családi szektor kitelepülése is várja önöket.
A mérkőzést megelőzően pólóágyúval pásztázzuk a tribünöket, de drukkereink Tippjátékunkkal és a Nap Szurkolója-játékkal is értékes nyereményekért szállhat harcba! A lelátón helyet foglalók nagy örömére a szünetben Fradi Szív-játékunkkal és a hangerőmérővel is találkozhatnak a 2022/2023-as szezon második hazai bajnokiján.
Jegyek még elérhetőek személyesen a Groupama Aréna jegypénztárnál nyitvatartási időben (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva, kivéve meccsnapokon), online pedig a meccsjegy.fradi.hu-n!
Várjuk önöket a MOL Fehérvár elleni bajnokira!”

NB I
3. FORDULÓ

20.00: Ferencvárosi TC–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport) 

Legfrissebb híreink