FTC: több csapat is vinné Rebrovot - megszólalt a menedzsere

Kiderült, meddig érvényes a szerződése.

Forrás: FTC/Facebook

A Ferencváros öles léptekkel halad az aranyérem felé az NB I-ben. A zöld-fehér csapat vezeti a táblázatot, a második helyen álló MOL Fehérvár hátránya kilenc pont. Rebrov második alkalommal ünnepelhetne bajnoki címet az FTC-vel. Az ukrán szakember remek munkát végez a fővárosi csapatnál, és ez több gárda érdeklődését is felkeltette. Erről Rebrov menedzsere, Varga Sándor beszélt.

 

"A Dinamo Kijeven kívül számos más klubnál is jelölt Szergej Rebrov: Angliában, Szaúd-Arábiában és Kínában. A Fenerbahce elnöke is többször felvette velünk a kapcsolatot. Jól emlékeznek rá Törökországban, hisz játszott ott, követik Rebrov edzői sikereit" - idézi Vargát az ulloi129.hu.

 

Varga egyébként arra is rávilágított, hogy Rebrov szerződése három évig érvényes a Fradinál.

"Rebrovnak még három évre érvényes szerződése van. Boldog Budapesten, mellette van a családja és a klub is elégedett a munkájával. Magyarországon legyőzték a koronavírust, a futball visszatért, ahogy a szurkolók is a stadionokba. Most a bajnoki címért harcol a csapatával. Ebben a szezonban tizenöt év után bejutott a csapat a csoportkörbe. Egy lépésre voltak attól, hogy onnan is tovább lépjenek. Kétszer is partnerei voltak az Espanyolnak, legyőzték Moszkvában a CSZKA-t. Szergej jól érzi magát a csapatnál és nem fog távozni. Mindazonáltal az edzői karrierben nem lehet túl hosszú távon tervezni. Örülünk, hogy van érdeklődés iránta" - mondta Varga. 

Rebrov játékosként a Dinamo Kijevvel szép sikereket ért el. Nem lenne elképzelhetetlen, hogy egyszer a kijevi együttes kispadjára ül le a szakember.

"Ajánlat a Dinamótól? Szergej nem járt ott, de mi udvarias emberek vagyunk és onnan is meggondolnánk egy ajánlatot, ahogy mindenhonnan. A Dinamóval sem én, sem Szergej nem vesztette el a kapcsolatot, jó viszonyt ápolunk a Szurkiszov-családdal. Februárban, amikor Kijevben jártam a Dinamo meccsén, beszéltünk, találkoztam Leonyid Burjakkal" - zárta mondandóját Varga Sándor.

Legfrissebb híreink