FTC: Oroszországban téma lett Csercseszov esetleges távozása

Többen is elmondták a véleményüket erről.

Forrás: fradi.hu

A Fradi számára a Qarabag elleni párharc jelentette a végállomást a BL-selejtezőben idén. Az FTC az első meccsen 1-1-es döntetlent ért el Azerbajdzsánban, ám a visszavágót a Qarabag 3-1-re nyerte a Groupama Arénában.

Az ulloi129.hu orosz forrásokra hivatkozva arról ír, hogy akár Csercseszov állásába is kerülhet ez a fájó kiesés. 

"Az orosz sajtó a Karabah elleni kiesést követően már azt találgatja, hogy akár távozhat is oszét edzőnk a Fradi kispadjáról" - jelzik a cikkben.

Az Orosz Labdarúgó Szövetség tiszteletbeli elnöke reakciója erre a témára:

"Az első meccs után az volt az érzésem, hogy nem lesz könnyű dolga hazai pályán a Ferencvárosnak. Igen, azerbajdzsáni a Karabah, de azeriek nincsenek benne. Minden vezető pozíciót jól motivált és képzett külföldi játékosok foglalnak el. A Ferencváros is tapasztalt és képzett csapattal rendelkezik. A találkozón azonban végig az volt az érzésem, hogy a taktikával is vannak gondok. Elszomorít a Ferencváros kiesése a Bajnokok Ligájából. Kicsit aggódtam Sztanyiszlav Csercseszov karrierje miatt, és továbbra is aggódom" - mondta Vjacseszlav Kolovkov.

Szergej Silkin szintén elmondta a véleményét erről a témáról:

"– Hogyan érinti ez a kudarc Csercseszov karrierjét?

– Nehéz megmondani, hogy a klub hogyan viszonyul hozzá. De ha úgy látják, hogy ennek ellenére működik a dolog, akkor van bizalom a vezetőség részéről.

Lehetséges Csercseszov elbocsátása, ha a csapat kiesik az Európa Liga-selejtezőből is?

– Mindig lehetséges. Az edzői pozíció olyan, hogy bármilyen kudarc okot szolgáltathat a kirúgáshoz" - mutatott rá a Dinamo Moszkva egykori mestere.
 

Legfrissebb híreink