FTC: NB I-es debütálásáról nyilatkozott a klublegenda fia - reakció

A szurkolók is felejthetetlenné tették a bemutatkozást.

Forrás: M4 Sport

Korábban már jeleztük, hogy a Fradi győzelemmel zárta a 2021/22-es idényt. A bajnok FTC a kieső Gyirmót otthonában nyert 2-1-re:

A cikkünkben megemlítettük, hogy a 17 éves Lisztes Krisztián ezen a találkozón mutatkozott be az NB I-ben. Lisztes a 74. percben érkezett Bassey helyére a pályára. 

A tehetséges játékos édesapja, Lisztes Krisztián kétszer nyert bajnoki címet a Fradival, emellett a Werder Bremen tagjaként a német pontvadászatban is aranyérmet szerzett.  

Lisztes a debütálása után így nyilatkozott az M4 Sportnak:

"Először is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített nekem, gondolok itt a szüleimre és a barátaimra. Nagyon örültem a lehetőségnek, hatalmas élmény volt, hogy a szurkolók skandálták a nevem. Volt némi izgalom, de nem akartam túlstresszelni a dolgot. Döcögős út vezet mindenhez, akadtak hullámvölgyek és hullámhegyek, de nagyon boldog vagyok jelenleg. Nagyon jó a kapcsolatom édesapámmal, a meccsek után mindent meg szoktunk beszélni. A folytatást még nem tudom pontosan, de azzal tisztában vagyok, hogy a csapattal megyek edzőtáborba. A felkészülést velük kezdem, aztán meglátjuk, hogy alakul a folytatás" - fogalmazott az FTC futballistája.

Sztanyiszlav Csercseszov a találkozót követően a fiatalokról is beszélt az értékelésében:

Legfrissebb híreink