FTC-DVSC: közleményt adott ki a rendőrség

Kéréseket fogalmaztak meg.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC HONLAPJÁN MEGJELENT KÖZLEMÉNY:

"Az OTP Bank Liga következő fordulójában 2022. október 9-én, vasárnap 18.00 órai kezdettel rendezik az FTC–DVSC mérkőzést a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A BRFK közlése szerint a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kíséret mellett juthatnak el a Groupama Aréna vendégszektorához.

A rendőrség azt kéri, hogy a Debrecenből, illetve az ország keleti részéről személygépkocsival, buszokkal a meccsre érkező DVSC-szurkolók a mérkőzés napján az M3-as autópálya Szilasliget pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 15.45-16.00 óra között. Innen a vendégszurkolók 16.00 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna vendégparkolójáig.

A meghatározott gyülekezési pontra gépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók az indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!  

 

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók természetesen nem kerülnek bebocsátásra a stadionba.

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi.

Szeretnék a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamisított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy- és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívják a drukkerek figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találnak, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul. Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon – közölte a BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság."

Legfrissebb híreink