FTC: Böde nyert!

A második helyezett sem meglepetés.

Forrás:

Böde Dániel lett az év FTC-futballistája, őt választották meg a Fradi-szurkolók a szezon legjobb játékosának -jelentette be a klub.
 
Mint 2016 óta mindig, az idény végeztével ezúttal is arra kértük szurkolóinkat, hogy szavazatukkal segítsék eldönteni: ki legyen az év Fradi-futballistája? A május 28-án lezárt voksolás értelmében ez az elismerés az 1158 szavazatot begyűjtő, az új szezonban már a Paks csapatában szereplő csatáré, Böde Dánielé lett!
 

A 32 éves támadó a 2018/2019-es idényben kereken 30 mérkőzésen lépett pályára a harmincadik bajnoki címét április végén bebiztosító futballcsapatban, a bajnokságban 23 meccsen hétszer, a Magyar Kupában pedig öt összecsapáson kétszer volt eredményes (két selejtezőn játszott az Európa-ligában is, ott nem talált be).
 
A Ferencváros színeiben 2012 és 2019 között 297 mérkőzésen pályára lépő, összesen 131 gólt jegyző Böde előtt 2016-ban és 2017-ben Gera Zoltánt, tavaly pedig Miha Blazicot látták a legjobbnak. A győztes díja ezúttal is egy értékes bronzszobor, melyet a korábbi évekhez hasonlóan szurkolónk, Mladoniczky Tibor ajánlott fel.
 
Böde mögött a második legtöbb szavazatot Lovrencsics Gergő kapta.

Legfrissebb híreink