Fradista invázió az NB III-ban – VIDEÓK + GALÉRIA

Csepel – LipcseI Péter:  „Ilyen hangulat nincs a világon”. VIDEÓ

Vasárnap 14.30-kor Csepelen lépett pályára a Ferencváros második csapata az NB III-as bajnokság nyugati csoportjában. A mérkőzés érdekessége volt, hogy a vendégeknél újra összeálltak a szkennerellenes szervezett szurkolói csoportok - Bécsből, a Rapid-szurkolók, illetve a Felvidékről, Dunaszerdahelyről is érkeztek -, ráadásul a Fradi korábbi játékosa, a holland Julian Jenner is a táborral tartott. így óriási hangulatot és nézőcsúcsot hozott a délután

 

Az összecsapás a tervezett 14.30-as kezdéshez képest csúszott kicsit, mivel a vendégek pirotechnikai bemutatót tartottak. A stadionon belül rendőrökre nem volt szükség, egyenruhások csak a stadionon kívül voltak

 

A Ferencváros játékosait nem doppingolta a pokoli hangulat, ugyanis kényelmes tempóban kezdték a mérkőzést. Erre a 40. percben fizettek rá, amikor a hazaiak Szemán Lajos 16 méterről leadott lövésével megszerezték a vezetést.

 

A fordulás után növelte előnyét a Csepel, Mészáros Attila volt eredményes közvetlen közelről. A folytatásban már nem változott az eredmény, a Fradin az sem segített, hogy Busai Attila, Popov Patrik és az első csapat kapitánya, Gyömbér Gábor is pályára lépett.

 


fotó: Farkas Zsolt

 

 NB II, 22. forduló

 

Csepel FC–Ferencvárosi TC II 2-0

Csepel SC Stadion, 10 125 néző

 

Gólszerzők.: Szemán (40.), Mészáros (63.)

 

És ami még érintheti a Ferencváros-drukkereket: a Vasas nemrég jelentette be, hogy „A 2016. március 19-én, szombaton 18.00 órakor kezdődő Vasas-FTC OTP Bank Liga NB I-es bajnoki mérkőzésre kizárólag szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. A Ferencváros 1400 vendégjegyet kap, melyet online vagy a Groupama Aréna pénztáraiban tudnak elővételben megvásárolni. Amennyiben az 1400 jegy elővételben nem fogy el, abban az esetben van lehetőség a helyszínen is a vendégszektorba jegyet venni. A mérkőzésen a hazai álló „F” szektor le lesz zárva. A szurkolóink csak a szemben lévő, ülő szektorokba tudnak szurkolói kártyával jegyet vásárolni.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A visszatérő! Nem Leonardi DiCaprio, hanem a Videoton kapusa

 

 

MK: tartalékosak lesznek a csabaiak Újpesten

 

NB II: láttam, hogy kinn áll a kapus – a kövesdi a félpályás gólról

 

Hétvégén bajnok lehet a Ferencváros

 

Magyar foci figyelem: NB III-ban lesz a nézőcsúcs! Csepel-Ferencváros: telt ház?

 

A csepeliek köszönetet mondtak a fradistáknak a futballünnepért

 

Lassan egy multiplexben többen lesznek, mint a lelátón

 

A legenda visszatért, Van der Sar megidézte a 2008-as BL-döntőt - VIDEÓ

 

Kispesti főlény a forduló válogatottjában, Radó ellopta a showt Hidi elől

Legfrissebb híreink