Fradi-ZTE: hatalmas meglepetés és óriási káosz

Ez nem Ryan Mmaee napja volt.

Forrás: fradi.hu

Ferencváros-ZTE 1-2

Hatalmas győzelmet aratott Waltner Róbert csapata, a ZTE 2-1-re legyőzte a Ferencvárost a Groupama Arénában.

A ZTE igencsak nagy kedvvel vetette magát bele a meccsbe, ami az eredményen is meglátszott, hiszen a 22. percre már két góllal vezetett a vendégcsapat. Erre még a félidő előtt válaszolt Vécsei egy bődületesen nagy góllal, de több találat már nem született.

Pedig születhetett volna, ugyanis Ryan Mmaee büntetőt hibázott a 72. percben, azonban nem ez volt a Fradi egyetlen gólszerzési lehetősége.

Az 52. Ryan Mmaee öt méterről a lécre lőtt, majd a 65. percben ismét a lécet találta el Demjén bravúrja után. Mmaee akár egy tizenegyest is kiharcolhatott volna az 55. percben, azonban a VAR másképp döntött, pedig nagyon gyanús volt az eset. Nem Mmaee napja volt ez-

A Fradi így ugyan maradt még a tabella élén, de hatalmas lehetősége van a Kisvárdának arra, hogy visszavegye az első helyet, míg a ZTE 11 ponttal a hatodik.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: DEMJÉN PATRIK

Nagyszerű formában védett, még egy tizenegyest is hárított. Remek bravúrjai nagyban hozzájárultak a 3 pont megszerzéséhez.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A KIHAGYOTT BÜNTETŐ

A 72. percben büntetőt végezhetett el Ryan Mmaee, azonban a lövése nagyon gyengére sikerült, amit Demjén könnyűszerrel fogott. Amennyiben jobban sikerült volna a lövés, akkor az egy pontot érhetett volna az FTC-nek.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

7.p.: Egy jobb oldali beadás után Lesjak csúsztatta tovább a labdát Kosztának, aki a lövésével Blazicot találta el, azonban a kipattanóra lecsapott Szerafimov, aki kapásból kilőtte a bal felsőt. 0-1!

22. p.: Lesjak jobbról adott középre, majd Koszta Márkról lemaradt Wingo, így két méterről a kapuba fejelt a zalaegerszegi játékos. 0-2!

45. p.: Vécsei Bálint nagyjából 23 méterről egy kegyetlenül nagy gólt lőtt a jobb felsőbe. 1-2!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a Fradi az MTK-t fogadja, míg a ZTE a Gyirmótot látja vendégül.

JEGYZŐKÖNYV:

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink