Fradi-Vidi: megszólalt a szakmai csúcsrangadó hőse

A feszült pillanatokról is beszélt.

Forrás: fradi.hu

Az NB I szombati játéknapjának csúcsrangadóján a Fradi a MOL Fehérvárt fogadta. A találkozón Zubkov gólja döntött, az ukrán légiós az 51. percben állította be az 1-0-s végeredményt.

Zubkov Oleksandr gólja a Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen

 

Simább is lehetett volna a zöld-fehérek sikere, ha Isael értékesíti a tizenegyest, amelyet a csereként beszálló Varga Roland harcolt ki a végjátékban. De térjünk vissza Zubkovra, aki ebben a szezonban csatlakozott az FTC keretéhez. Úgy tűnik, a fővárosi klub vezetői aranyhalat fogtak, hiszen a 23 esztendős futballista a bajnokságban már 8 találatnál jár. Zubkov értékét a Transfermarkt jelenleg 1,2 millió euróra becsüli. 

Gyorsabb volt a Fradi a Vidinél, de az Újpest is téma volt - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

FTC-MOL Fehérvár FC 1-0 „Majdnem 16 ezren lesznek!" Ezzel a mondattal indított az ulloi129.hu főszerkesztője a sajtóhelyen, kijelentése után le is vontam a következtetést, kizárt dolog, hogy a Derbin előfordulhatna, hogy nincs telt ház. Mert eléggé fontos kérdés lett az elmúlt időszakban, hogy melyik párosítás vonzza a legtöbb nézőt, azaz, jelenti a legnagyobb rangadót Magyarországon.

Zubkov az összecsapást követően elmondta, igazi csapatmunkának köszönhetően gyűjtötte be a nagyon fontos három pontot a Ferencváros. Hozzátette, a folytatásban szeretné növelni a góljai számát, de a legfontosabb az FTC eredményessége.

"Remek eredményt értünk el, de erre rá is szolgáltunk, hiszen az egész meccsen keményen dolgoztunk. Egy csapatként küzdöttünk az első perctől az utolsóig, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Nehéz ellenfél volt a Fehérvár, de a mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot. Sok feszült pillanat is volt, de ez normális egy rangadón. Összességében remek meccset láthattak a kilátogató szurkolók. A gólom előtt arra figyeltem, hogy a lehető legjobb helyzetből várjam a labdát. Jól helyezkedtem, így be tudtam találni. Szerencsére már többször is eredményes tudtam lenni ebben a szezonban. Remélem ez sokszor össze fog még jönni, de persze a legfontosabb a csapat sikere" - fogalmazott Zubkov.

FM | Zubkov: „Rászolgáltunk erre a győzelemre!" | 2020.02.15.

 

A Ferencváros a sikerével óriási lépést tett az újabb bajnoki cím felé. A csapat előnye 6 pont a fehérváriakkal szemben, de a Fradi 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott. Rebrov legénységére a hétvégén újabb rangadó vár, hiszen a 3. helyen álló Mezőkövesd otthonában vizitálnak Sigér Dávidék. 
 

Legfrissebb híreink