Fradi-verést értékelt a Loki-mestere

Elégedett lehetett Herczeg András.

Forrás:

A forduló rangadója gyönyörű gólt, drámát és fantasztikus gólt is tartogatott. Már mindenki azt hitte, 1-1-el végződik a Loki-Fradi összecsapás, amikor jött a csereként debütáló Zsóri Dániel a 93. percben, és csodálatos mozdulattal vette be az FTC kapuját. 
 
Herczeg András csapata Ferencváros ellen aratott győzelmével érthetően nagyon elégedett volt. Kiemelte nagyon erősen kezdett az ellenfél, gyorsan játszottak, jól támadtak vissza. Hozzátette, már az első félidő második részében följebb tudtak menni, fentebb próbáltak labdát szerezni. A második játékrészben is végig az volt a tervük, hogy letámadják a Ferencvárost, nem hagyják őket építkezni. 
 
A vezetőedző hangsúlyozta, a játékosok egy nagyon jó mérkőzésen hatalmas győzelmet arattak. Zsóri Dániel első mérkőzésén pedig fantasztikus gólt rúgott.

 
A parádésan debütáló fiatalról elmondta, hogy most érezték, megérett arra, hogy a keretbe legyen. Meccsközben úgy látták, kell még egy támadó, mert hátrányban voltak, és Dani bizonyította az ifiben és a második csapatban, hogy gólérzékeny. Ezért kapta meg a lehetőséget, és élt is vele. Az edző arra is kitért, hogy a fiatal milyen utasításokkal lépett pályára.
 
Arról is beszélt Herczeg András, hogy a Kisvárda ellen meccs után érthetően nagyon rossz volt a hangulat a csapatnál, mindenkit nagyon bántott a vereség. Kellett nekik minden szempontból a győzelem.

Legfrissebb híreink