Fradi: profi szerződést kapott Dragóner

Hivatalos bejelentés.

Forrás: fradi.hu

ÍME, A FERENCVÁROS HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Dragóner Áron Mátyás profi szerződést írt alá csapatunkkal.

Fiatal tehetségünk, Dragóner Áron Mátyás 16 évesen profi szerződést kapott. Ifjú labdarúgónk 2014-ben kezdett el futsalozni a Dunakeszi Kinizsinél, majd egy év múlva, már az FTC Futsal-t erősítette. 2016-ban váltott nagypályás labdarúgásra és az elmúlt években végigjárta az egyesületünk korosztályos csapatait. 

A tavalyi szezont az U17-es csapatban töltötte, ahol 17 bajnokin pályára lépett. Az idei évben már az U19-ben és az U17-ben is szerepelt, sőt a felnőtt NB III-as csapatban is bemutatkozhatott.

-  Szeretném megköszönni a bizalmat a Fradinak, hogy édesapám és testvérem után én is megkaphattam az első profi szerződésemet. Vannak rövid és hosszútávú terveim egyaránt. Jelenleg az U19-es csapatban játszom, ahol vannak nálam két évvel idősebb játékosok is, ami szerintem jó dolog, de szeretnék a felnőtt labdarúgásban is tapasztalatot szerezni. Az NB III-as csapatban már bemutatkozhattam, de szeretnék minél többször bizonyítani a felnőttek között. Tudom, hogy az első csapatunk milyen erős, nem könnyű fiatalként oda kerülni, de nekem ez is a céljaim között szerepel."

Legfrissebb híreink