Fradi-Hali: ezt mondhatta Király az őt kiállító bírónak

Kikéri a Haladás a hangfelvételt.

Forrás:

Hatalmas viharokat kavart Karakó Ferenc ténykedése a szombati, FTC-Haladás mérkőzésen. A legemlékezetesebb ítélete Király Gábor kiállítása volt (előtte adta meg Lovrencsics Gergő nem szabályos gólját, előtte meg érvénytelenítette Davide Lanzafame szabályos gólját), amivel kapcsolatban Horváth Ferenc, a vasiak vezetőedzője elmondta, biztos benne, hogy a kapusa nem mondott csúnyát, mert életében még egy kutyafáját sem hagyta el a száját. Király is azt nyilatkozta több helyen, hogy nem mondott semmi olyat, amiért el kellett volna hagynia a pályát.
 
Király viszont mindenképpen eltiltásra számíthat, mert piros lapot kapott, így 1 mérkőzést legalább ki kell hagynia, sorsáról az dönt, mi kerül be a mérkőzésről a játékvezető által írt jegyzőkönyvbe. 
 

Király Gábor és a világ valaha volt legjobb síugrója - jegyzet - NB1.hu

Visszavonulni tudni kell(ene). A világfájdalom jellemzett azon a napon, mert csak annyit sikerült felfognom és megértenem, hogy vége. Így aznap végül nem ettem, nem ittam, összevesztem mindenkivel a környezetemben és nem voltam hajlandó dolgozni. Nyolc év után éltem át mindezt újra.

A Ripost információja szerint Karakó azt írta a jegyzőkönyvbe, hogy Király az édesanyját szidalmazta, és ezért küldte le őt a pályáról. Eközben a Haladás hálóőre tagadja a trágár szavakat.
 
Karakó játékvezető mikrofonos fejhallgatót viselt, ami rögzítette kettejük párbeszédét. A lap információi szerint a Haladás kikéri a hanganyagot, és ezzel bizonyítaná Király Gábor igazát. A mérkőzést a Ferencváros 2-0-ra megnyerte.

Legfrissebb híreink