Fradi: folytatás!

Hivatalos bejelentés.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros közleménye:

„Óriási siker a „Töltsük meg a lelátót!” akció, betelt mind az 5 ezer hely. Újranyílik a fradi.whumm.hu!

Nem csak a vírusjárvány miatt félbeszakadt labdarúgó bajnokság folytatódik, hanem az FTC „Töltsük meg a lelátót!” ingyenes kampánya is. A Debrecen elleni, még tavalyról elmaradt bajnoki előtt másfél héttel hirdettük meg szurkolóinknak az akciót, 5 ezer szurkolói kártyásnak nyílt lehetősége arra, „valahogy” ott legyen a fő lelátón. A jó minőségű, légkamrás polipropilén anyagból készült táblákra UV nyomtatással kerültek fel a fotók, amelyek kibírják az esőt, a napsütést, állják az időjárás csapásait.

Ismét megnyitjuk a fradi.whumm.hu oldalt

A jelentkezési határidő lejártáig be is telt mind az 5 ezer hely! Az FTC, látva a sikert és a nagy érdeklődést, tovább folytatja az akciót, sikerült megállapodni a gyártó céggel. Akinek tetszett, amit látott a tévében a DVSC elleni mérkőzésen, és szeretne így is szurkolni a csapatnak, annak ismét megnyitjuk a fradi.whumm.hu oldalt.

A  szurkolói bábuk elkészítése és kihelyezése sok időt igényel, ezért újabb határidőt kell szabnunk, hogy a Diósgyőr elleni összecsapásra kikerüljenek a szurkolói fényképek. Aki időben, június 2-án, kedden éjfélig feltölti a fotóját, szintén ott lehet a lelátón (természetesen ameddig az alapanyag  el nem fogy). A klub továbbra is időrendi sorrendben választja ki azokat, akiknek az arca megjelenhet a Groupama Aréna lelátóin a Diósgyőr elleni zárt kapus mérkőzésen. Az akció ingyenes, a klub vállalja a táblák elkészítésének és kihelyezésének minden költségét.

Mindenki, aki FTC szurkolói kártyával rendelkezik, részt vehet az akcióban! Aki június 2. után tölti fel, annak a képe a DVTK elleni meccset követő hazai találkozón tud csak kikerülni, vagyis a június 13-ik, Kisvárda elleni bajnokin.

Aki már korábban feltöltött fotót, azt a rendszert nem engedi be ismét, kérjük megértésüket, egy kártyához egy fotót lehet(ett) feltölteni.

A teendők továbbra is:

- saját képét kell feltölteni a fradi.whumm.hu oldalra

- a fradi.whumm.hu oldalon elfogadni a részvételi szabályzatot

A résztvevőknek a szükséges adatok megadása és a saját fotójuk feltöltése után lehetőségük nyílik arra, hogy egy kartonbábu formájában virtuálisan ott legyenek a Groupama Aréna lelátóin az FTC bajnoki mérkőzésein. A 16. életévüket be nem töltött kiskorúak a törvényes képviselő hozzájárulásával vehetnek részt az akcióban."

Legfrissebb híreink