Fradi: esetleges klubváltásáról kérdezték a gólvágót

Sejtelmes válasszal reagált a felvetésre.

Forrás: fradi.hu

Ryan Mmaee az rtbf.be portálnak adott terjedelmes interjút. A marokkói csatár ebben az idényben minden tétmeccset figyelembe véve már 13 gólt szerzett a Fradiban, emellett 9 gólpasszt is kiosztott.

A beszélgetés során a 24 esztendős futballistát arról is megkérdezték, hogy visszatérne-e Belgiumba:

"Ez egy fogós kérdés. Soha sem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Az biztos, hogy ha egyszer megtapasztalod a nemzetközi kupaszereplést, minden évben arra vágysz, hogy Európa legjobb csapatai ellen lépj pályára. Egy biztos, minden ajánlatot meghallgatok" - nyilatkozta sejtelmesen Mmaee.

Mmaee a Fradi El-szereplésére is kitért:

"Az utolsó meccsen mindent ki akarunk adni magunkból. Nem akarjuk pont nélkül zárni a csoportkört. Az kiderült, hogy ezen a szinten még rutintalanok vagyunk. Például a Leverkusen otthonában hiába vezettünk, az ellenfél türelmes maradt, így fordítani tudott" - mutatott rá a gólvágó.

Complètement Foot, Ryan Mmaee sur ses débuts au Standard : "On ne laissait pas le temps aux jeunes à cette époque-là"

 

Mmaee korábban Belgiumban is megfordult, a Standard Liege csapatánál eltöltött időszakáról vegyes emlékei maradtak:

"Abban az időben nem volt könnyű dolguk a fiatal játékosoknak. Nem kaptunk elég időt a bizonyításra. Amennyiben a fiatalok rosszabb teljesítményt nyújtottak, egyből körön kívülre kerültek. Talán jobb bánásmódot érdemeltem volna, de nem akarok panaszkodni" - jelentette ki a játékos.

Mmaee a marokkói válogatottban is iparkodik, hét meccsen négy gólt termelt. Mmaee elmondta, Marokkó szeretne kijutni a vb-re, valamint az Afrika Kupán is jól akar szerepelni jövőre.

Ryan Mmaee szerződése 2024-ben jár le a Fradinál, az értékét 1,5 millió euróra becsüli a Transfermarkt.
 

Legfrissebb híreink