Fradi: eddigi élményeiről mesélt az új igazolás

Ausztriában edzőtáboroznak a zöld-fehérek.

Forrás: fradi.hu

Az első ausztriai edzőtáborba ugyan még nem ment el, de a másodikon már részt vesz a Ferencváros új igazolása, Aissa Laidouini. A fradi.hu-nak mesélt a tapasztalatairól:

,,Remek körülmények közé csöppentünk, itt aztán tényleg csak a futballra, a felkészülésre kell koncentrálnunk! A hotelből kiérve szinte azonnal az edzőpályán vagyunk, a pálya és a szállás pedig kiváló, tehát minden adott hozzá, hogy kizárólag a feladatunkra összpontosíthassunk."

Elárulta továbbá, hogy Ammar Ramadan lett a szobatársa. Elmondása szerint könnyen ment a beilleszkedése, csapattársaival hamar megtalálta a közös hangot:

,,Mindenki nagyon segítőkész, sokat beszélgetünk, a beilleszkedéssel aligha lesz gond. Látszik, hogy ez a csapat jó közösséget alkot, boldog vagyok, hogy immáron én is ehhez a közösséghez tartozom. Bízom benne, hogy együtt sok nagy sikert fogunk átélni."

Végül a következő szezonra kitűzött céljaival zárta a gondolatait:

,,Semmi különlegeset: szeretném kiharcolni a helyemet a csapatban, hogy aztán amikor tétmérkőzések következnek, minél többször a kezdőcsapat tagja lehessek. Ha minden meccset megnyerünk az új idényben és én is rendszeresen játszom majd, boldog leszek."

Legfrissebb híreink