Fradi: Csercseszov rendteremtő hatása

Magyar válogatott védő nyilatkozott.

Forrás: fradi.hu

A DIGI SPORT A KÖVETKEZŐ KÖZLEMÉNYT KÜLDTE AZ NB1.HU-NAK:

"A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön játssza első tétmeccsét az új vezetőedzővel, Sztanyiszlav Csercseszovval a kispadon. A Puskás Akadémia elleni szezonrajt és az Újpest elleni vasárnapi derbi előtt a címvédő zöld-fehérek válogatott labdarúgója, Botka Endre nyilatkozott a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

 „Megkérdőjelezhetetlen, hogy az ő edzésén fegyelem és szigor legyen” – mondta Botka Endre az FTC decemberben kinevezett vezetőedzőjéről, Sztanyiszlav Csercseszovról. „Ennek ellenére próbálja belecsempészni a vicceket is az edzésbe, de mindenki tudja, hogy hol a határ. Csercseszov karakterével olyan plusz figyelem érkezett az edzésekre, ami elengedhetetlen. Azt látom, hogy mindenki beállt a sorba, és bízom benne, hogy ez így is fog maradni. Aki nem így tesz, annak szerintem meg vannak számlálva a napjai.”

A Ferencváros koronavírusos esetek miatt lemondta a Marbellába tervezett edzőtáborát, de a DAC ellen már ki tudott állni múlt héten a csapat. A 2-0-s dunaszerdahelyi győzelemmel végződött felkészülési meccs kapcsán Botka Endre elmondta, hogy nehéz kiindulni belőle, mert egyrészt szerencsétlen gólokat kaptak, másrészt pedig többen akkor tértek vissza koronavírusos megbetegedésük után. „Két nehezebb mérkőzéssel kezdünk, de ez abban segíthet nekünk, hogy mindenki maximálisan fókuszált lesz. A DAC-meccs után éreztük, hogy ebbe még bele kell tenni, mert még mindig nem olyan, amit szeretnénk, de itt már nem lesz idő próbálgatni, tényleg száz százalékot kell hozni, bármi legyen” – utalt a válogatott védő a Puskás Akadémia elleni bajnoki rajtra és az Újpest elleni vasárnap esti derbire.

Az FTC 35 pontot gyűjtve vezeti az NB I-et a 34 pontos Kisvárda és a 31 pontos Puskás Akadémia előtt.

A teljes beszélgetés az alábbi linken megtekinthető."

Legfrissebb híreink