Fradi–Vidi: A Honvédnak kedveztek a felek

Budapest – Nem tud gólt szerezni tavasszal bajnokin a Fradi

Forrás: www.mti.hu

 

Ferencvárosi TC–Videoton 0-0

 

Mindkét csapat óvatosan kezdte a találkozót, az első félóra inkább taktikai csatát, mintsem látványos játékot hozott. A Ferencváros többet birtokolta a labdát, és többet kezdeményezett, de ez csak két helyzetet eredményezett: a 19. percben az elmélázó Juhász mellett Hüsing továbbított hassal a kapufára, majd Leandro fejelhetett közelről, de nagy helyzetben feladta Kovácsiknak a labdát.

 

Nagyjából ezzel mindent el is mondtunk a két gárda támadójátékáról, pedig Doll Gera visszatérése után nem csak Radót, de Bödét is a kispadon hagyta, helyére Djuricin került. Úgy tűnt, a Vidi elégedett a döntetlennel, ami érthető is hatpontos előnyük birtokában.

 

Reakciók az NB I 21. fordulójának mérkőzéseiről - NB1.hu

A második félidő elején egy bátrabb fehérvári csapatot láthattunk, Stopira majdnem Roberto Carlost utánozta. Remekül vette észre, hogy Dibusz beadásra számít, éles szögből a rövid felső felé lőtt, a ferencvárosi háóőr nagy bravúrral védett.

 

A Fradi Lovrencsics, Radó és Böde beállításával probált frissíteni, de velük is csak a tavaszi formáját hozta, és a második bajnokiját is döntetlenre hozta le. Ennek következtében a Honvéd nyolc pontra elhúzott, a Vidi őrzi hatpontos előnyét, a zöld-fehérek pedig a hangzatos téli igazolások ellenére csak szenvednek, a címvédésre pedig egyre kevesebb az esélyük.

 

“Nekik ez győzelem, nekünk ez vereség. Jobban kell támadnunk. Össze kell rakni a védekezést és a támadást” – nyilatkozta a meccs után a ferencvárosi Leandro.

 

Jövő héten Videoton - Honvéd rangadó!

 

Ferencvárosi TC–Videoton 0-0

 

FTC: Dibusz - Botka, Hüsing, Leandro, Sternberg - Dilaver, Gera – Amadou (Lovrencsics, 64.), Hajnal (Radó 64.), Kleinheisler (Böde 78.) - Djuricin.

 

Videoton: Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - Suljic, Pátkai, Varga, Hadzic – Lazovics (Géresi 82.), Scsepovics (Marics 71.).

 

Sárga lap: Steinberg (32.), Varga (36.), Hadzics (53.), Botka (70.)

Nézőszám: 8725

OTP Bank Liga 2016/2017-es tabella - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink