Fordulatok a köbön: négyet rúgva nyert a Kaposvár - gólok története

Az utolsó pillanatokban jött a dráma!

Forrás: Facebook/Sumqayit FK

Megnyerte utolsó törökországi edzőmérkőzését a Kaposvári Rákóczi. Az NB I sereghajtójának ellenfele a szerdai hazautazást megelőzően az azeri pontvadászatban negyedik helyen álló Sumqayit volt, és ez a találkozó is nagyszerű körülmények között, remekül segítette az együttest a felkészülésben. Az 1-1-es első félidőt követően már kettővel is vezetett a Kaposvár, ám az azeriek nem adták fel, végül az utolsó szó a Rákóczié volt.

 

Kaposvári Rákóczi FC–Sumqayit FK 4–3 (1–1)
Antalya, Törökország.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Tarasovs, Hegedűs D., Fodor M. – Szakály A., Nagy J. – Nagy R., Balázs Zs., Csiki – Ádám M. A 60. perctől: Slakta – Tratnyek, Szabó A., Ur,  Nagy T. – Yakymiv, Nagy K. – Borbély Á., Beliczky, Zsiga – Balázs Zs. Vezetőedző: Disztl László.

Gólszerzők: Ádám M. (34. p.), Nagy R. (50. p. – 11-esből), Balázs Zs. (51. és a 89. p.), illetve Sharifi (31. p. – 11-esből), Nacafov (68. p.), Yunanov (76. p.).

 

Gólok története:

34. perc: Az azeriek vezető találatára Ádám Martin szinte azonnal válaszolt. 1-1

50. perc: A második játékrészben előbb Nagy Richárd büntetőjével szerezte meg a vezetést a Kaposvár. 2-1

51. perc: Egy perccel később Balázs Zsolt közeli lövése talált utat a Sumqayit kapujába. 3-1

89. perc: Az azeriek nem adták fel, sikerült újra döntetlenre alakítaniuk az eredményt, de a lefújás előtt újra jött Balázs Zsolt, aki bebiztosította a győzelmet. 4-3

Legfrissebb híreink