Fontos szurkolói információk a Vidi stadionnyitójára!

Szerdán jön el a történelmi pillanat.

Forrás: molvidi.hu

 

Mint ismeretes, a MOL Vidi FC november 21-én, szerdán veszi először meccsnapon birtokba Székesfehérvár új sportlétesítményét, a felújított Sóstói Stadiont. Az aréna első mérkőzésén a klub ellenfele az Újpest FC lesz, a találkozó 19 órakor kezdődik, de Székesfehérvár Önkormányzata már 16:30-tól programokkal várja az érdeklődőket.

 

A Vidi honlapján közölt fontos információkat a találkozóval kapcsolatban.

"Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy jegyeiket mindenképpen elővételben váltsák meg és a stadionhoz időben érkezzenek, mert a várható nézőszám miatt lassabb lehet a beléptetés! Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásár téren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak, míg megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! Székesfehérváron két útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 16:15-kor, illetve 17:30-kor.

Szurkolóinkat nyitási akcióval várjuk! Európa Ligás termékeinket a VidiShopban 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg. A mezekre az akció nem vonatkozik, a kedvezmény kizárólag mérkőzésnapon, november 21-én a stadionban található VidiShopban, a készlet erejéig érvényes."

Legfrissebb híreink