Feszültség és jókedv: így várja az újonc a sorsdöntő meccset

Nagyon fontos meccs vár a Kisvárdára.

Forrás:

A Kisvárda az OTP Bank Liga utolsó fordulójában a Mezőkövesdet fogadja. Fontos lesz ez a mérkőzés az újoncnak, hiszen egy győzelemmel biztosan megőrizné élvonalbeli tagságát. A Várda ebben a szezonban eddig nyeretlen a Kövesd ellen, Dajka László csapata egy döntetlen mellett egy vereséget tud felmutatni Kuttor Attila legénysége ellen. 
 

Nagyszerű hírt kapott a kisvárdai légiós - NB1.hu

Honorálták a teljesítményét.

 
Dajka László elmondta, természetesen érezhető a feszültség a csapatán, ami nem is meglepő, hiszen nagy a tét. A kisvárdai edző elárulta, azért próbálták oldani a feszültséget.
 
"Nem kicsi a feszültség, de ez teljesen normális. Ugyanakkor a feszültség mellett azért jókedvet is tapasztaltunk az edzéseken. Lehet érezni a társaságon, hogy valami van a levegőben! Úgy vittük végig ezt a hetet, hogy teljes komolysággal készültünk a mérkőzésre, ami mellett vidámságot is csempésztünk az edzésekre. Ezzel megpróbáltuk egy kicsit levenni a terhet a játékosokról, de azt senki ne mondja, hogy nincs teher. Mert van, ez kétségtelen, de reméljük, hogy ez nem látszódik majd a játékunkon" - nyilatkozta Dajka, aki hozzátette, természetesen a közvetlen riválisok (MTK, Diósgyőr) eredményeit is figyelemmel követik, de elsősorban csak magukra összpontosítanak. Dajka azt is bevallotta, hogy mostanában nem igazán megy hazai pályán a Kisvárdának, de eljött az ideje, hogy ezen a tendencián is változtassanak.

Legfrissebb híreink