Fernando vs. Vignjevics

Mindkét edző beszélt a miskolci fanatikusokról.

Forrás:

Ha a Diósgyőr otthon játszik eleve emelkedett hangulatú mérkőzésre kell számítani, akkor meg pláne, ha olyan együttes látogat Miskolcra, mely több szempontból is a kiemelt kategóriába tartozik.
 
Márpedig az Újpest ilyen, és ennek bizonyítására elég egyetlen okot megemlíteni: a lila-fehérek budapestiek…
 
A két gárda szakvezetői így tekintenek a holnapi rangadóra:
 
„Fernando Fernández: - Egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, mert el szeretnénk hagyni a kiesési zónát. Ehhez győzelmek kellenek, különösen hazai pályán, a saját közönségünk előtt kell erőteljesebb játékot mutatni. Kétszer szerepelünk egymás után itthon, de nekünk most csak az Újpestre szabad koncentrálnunk. Ellenfelünk egy kiváló edző által felkészített, jó csapat, akik már öt éve együtt dolgoznak. Minden megvan bennük, ami a kiegyensúlyozott teljesítményhez szükséges: gyorsak, erősek, és a keretben több minőségi játékos is található. Biztosan nehéz mérkőzés vár ránk, de nekünk nagyobb szükségünk van a három pontra, ennek megfelelően kell kifutni a gyepre, és utána mindent megtenni a sikerért a 90 perc során.
 
Nebojsa Vignjevics: - Úgy gondolom, hogy a Diósgyőr sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helye mutat. Visszanéztem a mérkőzéseiket, mindegyik nagyon szoros volt, elveszítettek néhány csatát, de ennek ellenére veszélyesek tudnak lenni, főleg otthon, a szurkolótáborukkal a hátuk mögött. Véleményem szerint a csapatom jó formában van, remélem, hogy a fanatikusaink támogatásával egy jó hangulatú meccs keretei között fogunk játszani, és három ponttal térünk haza. Nem lesz egyszerű, de bízom benne, hogy a fiúk olyan szinten futballoznak majd, mint legutóbb tették.”

Legfrissebb híreink