Fellebbez a Kecskeméti TE, 7 év kötelezi a tulajdonost

Kecskemét – Rózsa Pál szerint megfelelőek a biztosítékaik. 

A Kecskeméti TE-nél – ahol eldőlt, hogy Bekő Balázs vezetőedző nyártól a DVTK kispadjára ül át – ma rendkívüli vezetőségi ülést hívtak össze, miután az MLSZ elsőfokú licencadó bizottsága nem adta meg a klubnak az élvonalbeli szerepléshez szükséges engedélyt.

 

Fotó: kecskemetite.hu

 

Rózsa Pál tulajdonos a következő közleményt jelentette meg a KTE honlapján:

 

„Tisztelt Szurkolóink!

 

Az MLSZ licencadó bizottságának 2015. május 13-i elsőfokú döntése értelmében, a KTE Labdarúgó Kft. nem kapta meg az NB I-es indulásához szükséges licencet. A döntés súlya és várható következményei miatt, már a tegnapi napon egyeztettem S. Juhász Attila ügyvezető igazgató, és Sallói István klubigazgató kollégáimmal az ügyben, mely egyeztetés a mai napon folytatódott. Ezúton szeretném tájékoztatni a közvéleményt a KTE álláspontjáról:

Az előző időszak pénzügyi nehézségeinek megoldására múlt pénteken, a hiánypótlás alkalmával, klubunk megküldte a stabilitás helyreállítását biztosító ütemtervet, továbbá garanciát nyújtott a bizottság számára. Az előző évek költségtakarékos gazdálkodásának fenntartása, és a tulajdonos által vállalt kötelezettségek megfelelő biztosítékot jelentenek az NB I-es szerepléshez.

 

Klubunk eddigi működése során folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett a saját nevelésű fiatal játékosok szerepeltetésére, mely egybeesik az MLSZ tegnapi napon is megerősített célkitűzésével. Az elmúlt 7 év eredményei arra köteleznek, hogy minden lehetőséggel éljünk az első osztályú tagság megtartása érdekében, így mindenképpen fellebbezünk a Licencadó Bizottság döntése ellen.

 

Rózsa Pál

Tulajdonos”

 

Hogy mik az MLSZ Rózsa Pál által is említett célkitűzései? Ide kattintva kiderül!

Legfrissebb híreink