Felkészülten várja a Kisvárda az Újpestet

De egyébként nem csak a lilákat.

Forrás: Kisvárda

Nem kell már sokat várnia a Kisvárda Master Good labdarúgóinak, szombaton újra tétmérkőzésen mutathatják meg magukat, méghozzá az Újpest ellen.

"Szörnyű volt az elmúlt időszakban, hogy nem voltak meccsek és sokáig az is kérdéses volt, hogy egyáltalán lejátszhatjuk-e bajnokságot" – összegzett Dombó Dávid a szon.hu-nak, aki télen érkezett Kisvárdára, s csapata azóta rendezett mind a kilenc meccsét végigjátszotta.

 

"Sokáig nem tudtuk, mire készüljünk, onnantól már picit könnyebb volt a helyzet, amikor végül úgy döntöttek, hogy befejezzük a bajnokságot. Mindenki megérezte a kihagyást, megviselt minket, hogy nem tudtunk focizni.Végre eljött ez a hét is, amit nagyon vártam már, újra igazi célokért lehet játszani."

 

A felkészülés végére úgy néz ki, az egész csapat formába lendült, legalábbis a DVTK elleni kétmérkőzéses főpróba (1–0-s és 3–0-s győzelem) erről árulkodik.

"A játékunkat nézve visszataláltunk, persze mint mindig, most is lehet még fejlődni, de ahhoz képest hogy két hónapot kihagytunk, rendben volt a csapat. Azt hozzá kell tenni, hogy nekünk is és Diósgyőrnek is felkészülési meccs volt, tehát messzemenő következtetést nem szabad levonni. Győztünk ezen a két találkozón, de mostantól jönnek azok a mérkőzések, amiket igazán meg akarunk nyerni. Nagyon kíváncsi vagyok, én úgy érzem, hogy jól felkészültünk a hátralévő mérkőzésekre" – zárta szavait Dombó Dávid.

Legfrissebb híreink