Felkészülés: nyolcat rúgott a Loki

Győzelemmel debütált az új vezetőedző.

Forrás: dvsc.hu

A Debreceni VSC lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Pallagon az NB III-as Sényőt fogadták. A hazaiak magabiztos játékkal végül 8-0-ra legyőzték a Sényő együttesét. A mérkőzésről a klub hivatalos oldalán számolt be. 
 
ÍME, A DVSC BESZÁMOLÓJA A MÉRKŐZÉSRŐL:
 
“Joao Janeiro vezetőedző a nagy hőségben is viszonylag gyors játékot várt a csapattól, amelyben helyett kapott a próbajátékon lévő egykori debreceni nevelés, az Ausztriából visszatérő 20 éves Major Sámuel is. Kisebb sérülés miatt nem lépett pályára viszont David Babunski, Bárány Donát és Poór Patrik sem.

A találkozót a 3. percben a brazil Charleston szöglet utáni fejes gólja nyitotta, majd félóra elteltével egy szép kényszerítő végén Szécsi Márk zörgette meg a hálót. A félidő hajrájában egy látványos támadás lezárásaként Bévárdi Zsombor volt eredményes, közvetlenül a szünet előtt pedig Rácz Balázs értékesített egy büntetőt (4-0).
 

A második játékrészt egy másik Loki kezdte, de ez az összeállítás sem volt kevésbé hatékony: a 49. minutumban Sós Bence rúgott be egy 11-est, majd a 72. és a 76. percben Dorian Babunski duplázott. A mérkőzést végül a szintén duplázó Sós Bence zárta le, nem sokkal a vége előtt az ő góljával alakult ki a 8-0-ás végeredmény. A következő felkészülési összecsapást a tervek szerint jövő hétvégén Budapesten vívja a Loki a Vasas ellen.


Felkészülési mérkőzés
DVSC-Sényő (NB III.) 8-0 (4-0).
DVSC, 1. félidő: Hrabina – Baranyai, Dreskovic, Charleston, Ferenczi – Major, Dzsudzsák – Bévárdi, Szécsi, Bódi – Rácz B. DVSC, 2. félidő: Gróf – Kusnyír, Sipos, Deslandes, Manrique – Baráth P., Varga J. – Kundrák, Farkas T., Sós – Dorian Babunski (Erceg). Vezetőedző: Joao Janeiro.
Gól: Charleston (3.), Szécsi (30.), Bévárdi (39.), Rácz B. (45., 11-esből), Sós (49., 11-esből, 87.), Dorian Babunski (72., 76.) .
 

Legfrissebb híreink