Felgyorsulás: visszatérhet a Diósgyőrhöz a DVTK-fanatikus

Bosnyák-horvát támadó érkezése segítheti az ügymenetet.

Forrás: Mezőkövesd

Hetek óta jelzi az nb1.hu, hogy Molnár Gábor távozik majd Mezőkövesdről. Természetesen egyből írtuk, hogy a Diósgyőr lehet a befutó, január 3-án azt is jeleztük, hogy miért lenne tökéletes a támadó és a miskolci klub számára, ha valóban Feczkó Tamás gárdájában folytatná.

Közeledhetett a matyóföldi csibész a Diósgyőrhöz - NB1.hu

 Igai csibésznek számít Molnár Gábor, aki jelenleg a Mezőkövesd játékosa, ám nem biztos, hogy túl sokáig az marad. Molnár egyébként jó kis spíler, ám nem feltétlenül erőssége a szófogadás, ami miatt a társai imádni szokták (még az ellenfelek is), ám az edzők nem mindig örülnek szabadelvűségének.

Igen ám, de a múlt hét szerdai, Vasas-Mezőkövesd mérkőzés után azt jeleztük, hogy a Molnárért a Paks is bejelentkezett, de arról is hírt kellett adnunk, hogy a matyóföldiek külföldi kiszemeltje egyelőre nem tud csatlakozni Kuttor Attila csapatához, így mindkét átigazolás úgynevezett jegelési állapotba került.

Élő közvetítés az átigazolásokról - megvan a DEAC új stábja - NB1.hu

Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu , nb2.hu , nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Ma viszont felgyorsultak az események. A Kövesd nemrég jelentette be hivatalos honlapján, hogy megszületett a megállapodás Marin Jurina ügyében a bosnyák élvonalbeli első osztályú NK Celik Zenica csapatával. Ami azt jelenti, hogy Molnár tényleg távozhat, mert létszámilag meglesz elől a Kuttor-csapat.

A bosnyák élvonalból igazolt a Mezőkövesd - videó - NB1.hu

 A Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy megszületett a megállapodás Marin Jurina ügyében a bosnyák élvonalbeli első osztályú NK Celik Zenica csapatával. A bosnyák-horvát kettős állampolgárságú játékos, az őszi idényt kölcsönben az észak-macedón FC Shkupinál töltötte, ahol 16 mérkőzésen 8 gólt és 1 gólpassz volt a mérlege.

A kérdés már csak az, hogy a borsodi vagy a tolnai rivális lesz-e a befutó, Mint szintén jeleztük már, Molnár hatalmas DVTK-szurkoló amúgy és minden vágya és álma az, hogy a DVTK-ban folytassa.

Arról nem beszélve, hogy ma az is eldőlt, hogy a miskolci támadó, Bacsa Patrik, Újpestre teszi át a székhelyét.

Legfrissebb híreink