Felcsút: ismét vágna kettőt a Fradinak a visszatérő

A műtétjéről is nyilatkozott.

Forrás: pfla.hu

Hosszú kihagyás után tért vissza a pályára Urblík József, aki a keresztszalag-szakadása miatt fél évet volt kénytelen kihagyni. A Brugge elleni felkészülési meccsen tért vissza, ahol csereként állt be, míg a Lincoln Red Imps ellen már kezdő volt.

A futballista a klubja hivatalos honlapjának adott interjút, melyben a sérüléséről és a rehabilitációról is nyilatkozott:

,, Az első hat hét volt a legrosszabb, akkor még otthon kellett lennem, amikor már visszajöttem Felcsútra, tudtam, hogy három-négy hónapról van szó, amely viszonylag gyorsan el is telt. Mindent beleadtam, rengeteget dolgoztam a gyógytornászunkkal, Feszthammer Rékával és a rehabilitációs edzőnkkel, Purger Szilárddal – mindkettejüknek külön köszönöm, hogy hozzásegítettek a visszatéréshez."

Természetesen 2022 első bajnokija, az FTC elleni megmérettetés sem maradhatott ki a beszélgetésből.

"Bízom benne, hogy vagyunk olyan jók, hogy a Ferencvárost is meg tudjuk szorongatni – ez a célunk, ezért dolgozunk. Körülbelül húsz olyan játékosunk, van, akik közül bárki bármikor gond nélkül bevethető, nagyon jó a társaság is, remélem, ez mindenképpen a mi javunkra szolgál. Annak idején, amikor 4–1-re megvertük őket idehaza, két gólt szereztem – bízom benne, hogy most is összejön majd… Mindenesetre nagyon szeretném, ha január huszonhetedikén ott lehetnék a pályán és győzelemhez tudnám segíteni a csapatot."

Legfrissebb híreink