Feczkó: megerősödött az MTK - videó

Készülnek a címvédő ellen.

Forrás: mtkbudapest.hu

Kedvező előjelekkel várhatja az MTK a címvédő Vidi elleni mérkőzését. Míg ők az előző fordulóban hatalmas lelki erőről tettek tanúbizonyságot, hiszen kétszer is felálltak a Mezőkövesd ellen, és végül győzni tudtak, addig következő ellenfelük két meglepetés vereséggel kezdte a tavaszi szezont.
 
Feczkó Tamás a klub honlapjának adott interjújában is csapata küzdőszellemét dicsérte. De mindenekelőtt a csapat nevében megköszönte a szurkolók támogatását. Kiemelte, hogy ebben a kiegyenlített bajnokságba nagyon ritka ilyen győzelmet elérni.
 
A következő ellenfélről elmondta, nagyon jó csapat, meglepetés, hogy nem tudták begyűjteni a hat pontot, valamint biztos, hogy felfokozott hangulatban várják a mérkőzést. Hozzátette szeretnék bizonyítani, hogy nem volt véletlen az őszi győzelmük, de tudják, a Vidi a favorit. Nagyon nehéz mérkőzésre készülnek. Végül elmondta, mindent elkövetnek, hogy a szurkolóik ismét boldogan tudjanak hazamenni.

Az MTK jelenleg az 5. helyen áll 30 ponttal. A kék-fehér gárda mindössze két ponttal van lemaradva a dobogó alsó fokán tanyázó Honvédtól, illetve 4-gyel a második helyen álló, címvédő Viditől. Közvetlen mögöttük szintén 30 egységgel az Újpest áll, míg a Paks néggyel van lemaradva tőlük.
 

Legfrissebb híreink