Feczesint is megműtik, 2 játékos kikerült a Vasas keretéből

22+3 fősre szűkűlt a Vasas kerete.

Forrás: vasasfc.hu

A Vasas az NB I 3. fordulójának nyitómeccsén a DVSC otthonában vendégeskedik. A fővárosi csapat a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy különböző okok miatt 22+3 főre szűkült a keret.

Íme az angyalföldi klub közleménye:

"- Novothny Soma vádlijában korábban részleges izomszakadás volt, illetve támadónk sebészeti rutinműtéten esett át, jelenleg zajlik a játékos rehabilitációja.

- Litauszki Róbert az elmúlt időszakban betegség miatt volt távol, védőnk azóta felépült, rehabilitációja szintén zajlik.

- Feczesin Róbert már a téli felkészülési időszakban is hosszasan volt sérült, s bár azóta ugyan vissza tudott térni, állapota újra romlott. Támadónk térdében porcműtétet kell végrehajtani, így Robi játékára a következő hetekben klubunk nem tud számítani.

FRISSÍTÉS: Kuttor Attila az NB1.HU-nak elmondta, Feczesint hétfőn fogják megműteni. 

- Sztojka Dominik korábbi bokasérülése utáni rehabilitációja lezárult, a játékos a Dorogi FC-vel kötött kooperáció keretében hétvégén a másodosztályú együttesnél szerepel.

- Kapornai Bertalan szintén Dorogon tréningezik, így ő sem szerepel a mai DVSC elleni keretben.

- Faragó Bálint második csapatunkkal a vasárnapi DEAC elleni NBIII-as találkozóra készül, tehát fiatal játékosunk sem kerettag ma este.

- Sportigazgatói döntésre Bobál Gergely és Pekár László a Vasas FC ll keretének edzésein folytatják a munkát, így már a mai DVSC elleni névsorból is hiányozni fognak."

FRISSÍTÉS:

21.57:

22.46:

Legfrissebb híreink