Ezúttal nem jött a Budafok csodája - reakció

Csizmadia megbizonyosodott és visszatérőkről is beszélt.

Forrás: Facebook/FC Koper

Az FC Slovacko elleni döntetlen után újabb edzőmérkőzést játszott a Budafok, méghozzá az FC Koper ellen. A szlovén élvonalban újoncként a 4. helyen álló gárdával nyáron is meccselt Csizmadia Csaba együttese, akkor 0-2-ről remek módon álltak fel 2-2-re (végül a Koper győzött 3-2-re), most azonban nem volt válasz a találatokra: az ellenfél 2-0-ra nyert a kissé tartalékos kezdővel játszó piros-feketékkel szemben.


A GÓLOK TÖRTÉNETE:

18. perc: Jozinovic, Knezevic, Barisic volt a labda útja, a remek centerezést követően utóbbi nem hibázott. 1-0

57. perc: Besirrel szemben szabálytalankodnak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Dodlek lőtte a jobb alsóba. 2-0

Felkészülési mérkőzés
FC Koper-Budafoki MTE 2-0 (1-0)
Umag, edzőtábor

Gólszerzők: Barišić ('18), Dodlek ('57 - büntetőből)

BMTE: Bese B. (Kovács Z. '46) - Fekete, Khiesz, Venczel, Margitics - Csonka, Micsinai - Ihrig-Farkas, Lőrinczy (Filkor '60), Szabó M. (Takács R. '75) - Zsóri (Kovács D. '75)
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Csizmadia Csaba értékelése: Az volt a célja ennek a mérkőzésnek, hogy azok is játéklehetőséghez jussanak, akik az elmúlt időszakban kevesebb időt töltöttek a pályán. Nagyon rövid a felkészülés, többre most nincs idő, ezt a kilencven percet azonban annak is rendeltük alá, hogy képet kapjunk ezekről a játékosokról. A vereség ellenére láttam jó teljesítményeket, ami megint azt bizonyítja, hogy a mi csapatunk nem csak tizenegy főből áll. Mindenkire lehet számítani. Folytatjuk a munkát, szerencsére nincs sérültünk, a visszatérő Marko Iharos és Soltész István pedig néhány gyakorlat erejéig már a csapattal együtt edz. A pénteki, Rijeka elleni találkozóra már egyfajta bajnoki főpróbaként tekintünk.

Legfrissebb híreink