Ezért távozott az NB I-es klub mestere

Balmazújváros - Feczkó Tamást több alakulat is megkörnyékezte.

Forrás:

 
A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese hatalmas utat tett meg az elmúlt két és fél évben Feczkó Tamás vezetésével. A tréner egy kiesés rémétől fenyegetett csapatot vett át, ám a múlt héten a Kisvárda legyőzésének köszönhetően immáron az NB I-be jutást ünnepelhették a hajdúságiak.
 
"Amikor 2015-ben először tárgyaltam dr. Tiba Istvánnal, nem titok, hogy a harmadosztályról beszéltünk. Az első edzés után azt tapasztaltam, hogy fölösleges volt az NB III-ról elmélkedni, hiszen ez a gárda képes lehet a bravúrra, vagyis a bennmaradásra. Ezt követően gyakorlatilag teljesen átalakult a keret, a légiósoknak távozniuk kellett az MLSZ szabálya miatt, szerencsére kiválóan sikerültek az igazolásaink. A 2016/17-es szezon pedig örökké emlékezetes marad, ugyanis annyi győzelmet arattunk, mint a bajnok Puskás Akadémia. Fantasztikus hangulat uralkodott a stadionunkban, a rangadókon pedig rendszerint a mi akaratunk érvényesült. Csodálatos szezonon vagyunk túl. Dr. Tiba István és dr. Veres Margit mindent megtett annak az érdekében, hogy nekünk csak a futballra kelljen koncentrálnunk. Nem volt olyan kérés, amelyet ne teljesítettek volna. A játékosokról is csupa jót tudok mondani, az edzéseken maximálisan odatették magukat. A labdarúgóim nem csak a pályán nyújtottak kiváló teljesítmény, emellett fantasztikus emberek is, ezért ugyancsak nagyon büszke vagyok rájuk" - nyilatkozta honlapunknak a tréner.
 

Megvan a Videoton első igazolása - NB1.hu

Megvan a Videoton első igazolása

Feczkó Tamás a fényes siker ellenére búcsút int az Újvárosnak, a szakember az MTK-nál folytatja a pályafutását.
 
"Amilyen tudatosan építettük a Balmazújvárost, olyan tudatosan fel van építve nekem egy edzői pályamodell, amelynek a következő lépcsőfoka egy tradicionális klub vezetése. Nem gondoltam volna, hogy most jön el ennek az ideje, úgy kalkuláltam, hogy egy-két év múlva lesz erre esélyem. Minden csapat megkeresése megtisztelő, de ha ilyen együttesnél felmerül az ember neve, és látod, hogy a vezetők mennyire akarnak, az több, mint elgondolkodtató" - hangsúlyozta Feczkó, aki elárulta, öt másodosztályú és egy külföldi élvonalbeli csapat kereste meg.
 

Legfrissebb híreink