Exkluzív: Fradi Tábor vs. nb1.hu

Budapest – Ennyien térnek vissza és szidhatják Kubatovot.

Forrás:

Megtartotta ma a Ferencváros azt a sajtótájékoztatóját, amin Kubatov Gábor és a Fradi Tábor képviselője bejelentették, milyen feltételekkel, milyen jellegű megállapodás-halmaz részeként tér vissza a legnagyobb és legerősebb magyar szurkolótábor a lelátóra.

 

Magyar Kupa: nem nehéz kitalálni, melyik csapatnak szólt be az Újpest - NB1.hu

Beszólt az Újpest a Fradinak

 

Élő videóközvetítésünkből mindenki megtudhatta, hogy nagyjából 7 ezer hely van az ultráknak a Groupama Arénában, de a bevezetett szabályok, kedvezmények az idegenbeli mérkőzésre is érvényesek. A felek megállapodtak abban, hogy politizálás nem lesz a stadionban, de Kubatov Gábor elnököt lehet szidni. Kubatov azt is bejelentette, csak azokat a szabályokat tarthatja be, amiket az MLSZ előír, de ha az ultrák elérik a szövetségnél, hogy a magyar meccseken lehessen pirózni, akkor azt engedélyezi.

 

Hamberger Ádám, a fanatikusok képviselője elmondta, a többi Ferencvárosért élő és létező szurkolói csoporttal és oldallal is korrekt lesz a kapcsolat, a mérkőzéseken a pokolt kívánják majd megidézni, olyan hangulatokra készülnek.

 

Ádámmal a sajtótájékoztató végeztével négyszemközt is beszélgettünk: Megkérdeztük, mikor volt a legrosszabb kinn lenni, és azt is megkérdeztük, mit üzennek a rivális csapatok, rivális bandáinak úgy, hogy arról érdeklődtünk ki lesz az úr a lelátón és persze a pályán is.

 

Az interjú hamarosan elérhető lesz az nb1.hu-n!

 

Exkluzív: Kubatov a Simon-gyilkosságról, Geráról, szurkolókról - NB1.hu

„- A Kubatovot ismered? - Személyesen nem, de már hallottam róla. Miért? - Mert ő a legokosabb közülünk!" Ez, a Hypós Ferivel a kilencvenes évek közepén a kaszásdűlői lakótelepen folytatott beszélgetés visszhangzott a fejemben akkor, amikor a megbeszélt találkozóra mentem Kubatov Gáborhoz, az FTC elnökéhez.

Legfrissebb híreink