Erre készülnek a Fradi-drukkerek a Vidi elleni szuperrangadón

Frenetikus hangulat lehet a Groupama Arénában.

Forrás:

Szombat este az OTP Bank Liga két gigásza, vagyis a Ferencváros és a MOL Vidi összecsap egymással. A zöld-fehérek előnye nyolc pont, így a fehérváriak vannak nehezebb helyzetben. Akár azt is írhatnánk, hogy a fővárosiak az egy ponttal sem lennének elégedetlenek, de Rebrov futballistái biztos nem fognak döntetlenre játszani, hiszen minden bizonnyal a Groupama Arénába nagyon sok drukker fog ellátogatni, és a drukkereket ki kell szolgálniuk. 
 
A Fradi Tábor a játékosokhoz hasonlóan gőzerővel készül a hétvégi csúcsmeccsre. A szimpatizánsok például koreográfiával is szeretnék meglepni a futballistákat. A Green Monsters tagjai ezt a felhívást intézték a szurkolók felé:
 
"HOLNAP FERENCVÁROS-VIDEOTON! KOREOGRÁFIA!
 
Szurkolótársaink! B-Közép!
 
A dózsa ellen már teltház van és a Videoton ellen is nagyon fogynak a jegyek (B2 és B3 szektor már betelt). A mérkőzésre koreográfiával készülünk, kérjük hogy időben foglaljátok el a helyeteket a lelátón. A kihelyezett látványt mindenki hagyja a helyén, ne lépjetek át rajta! Az első 5 sort ezúttal a látvány idejére hagyjuk szabadon.
 
SZURKOLÁS:
 
- Ha szurkolás van, akkor mindenki szurkoljon! Ez nem csak lehetőség, a B-Középben szurkolni kell! 
- Ismét felhívjuk rá a figyelmet, hogy senki ne kamerázzon, fényképezzen a mérkőzés alatt! Rengeteg fotós és videós lesz kint, akik konkrétan a tábort fogják venni. Így majd vissza tudjátok nézni a szurkolást.
 
Bármilyen kérdés, probléma esetén forduljatok bátran a csoporttagokhoz a mérkőzésen.
 
ELŐRE A BAJNOKI CÍMÉRT!
ÖSSZETARTÁS, HARC ÉS JÓKEDÉLY!"

Legfrissebb híreink