Éremátadás, ünneplés, tűzijáték Fradi-módra - FOTÓRIPORT

"Így tombolt a Fradi-csürhe..."

Forrás:

"Gyerünk, kattanj be! Így tombol a Fradi-csürhe!" 

Zengi a Fradi-tábor minden szerzett gól után, vagy épp győzelmet követően. Pláne, ha bajnok épp bajnok lett a csapat...

 

Oldalunk bekerült abba a szűk körbe, akik a limitált létszámú és zártkörű bajnokavatást testközelből végig követhette. Kár, hogy a szurkolók nem lehettek végig velünk. De azoknak, akik nem lehettek ott, adunk egy kis ízelítőt fotók formájában a Groupama Arénában zajlott ünnepi ceremóniáról, és az azt követő őrült bekattanásról! Sem a szervezésre, sem a körítésre, sem pedig a hangulatra nem lehetett panasz! 

Íme, amiért a tizenkét csapat harcolt, de csak egy szerezhette meg:

Az ünnepi pillanatok közben némi meglepetés volt a "gyepre", azaz annak hiányára kitekinteni a stadionban. A kivetítőn a rekorderklub elnöke és vezérigazgatója az utolsó győztes mérkőzés utáni interjút adja épp a Köztévének. 

Mindeközben a VIP-térben feszült várakozás közepette készültek a szervezők, hostessek, újságírók és nem utolsósorban: Kokó (Kovács István) műsorvezető.


Majd végre megérkezett a bajnok csapat! 
Kokó egyesével konferálta fel a játékosokat. A többiek fegyelmezetten vártak a háttérben, míg végre színpadra léphettek. A sort Dibusz Dénes kezdte, és a csapatkapitány, Lovrencsics Gergely zárta. 
Amikor már minden játékos a pódiumon volt, a sikeredzőt, Szerhij Rebrovot hívták a csapathoz. A játékosok és a kevés VIP-vendég tapsvihara közepette lépett a serleghez a vezetőedző, némileg megszeppent kisfia társaságában. 

Elérkezett az ünnepség legfontosabb pillanata: a bajnoki kupát immáron az aranyérmekkel a nyakukban emelhették a magasba a játékosok és mesterük együttes erővel. 

A hivatalos ünnepség után a játékosok a serleggel kimentek a stadion előtt várakozó szurkolókhoz, hogy végre együtt ünnepelhessenek! És bizony, bekattant mindenki! Ahogy kell... Több szóra nincs is szükség, a képek magukért beszélnek.

Természetesen nem maradhatott el a már hagyományos szertartás bajnoki cím ünneplésekor: a Albert-szobor nyakába helyezte a csapatkapitány a Fradi-sálat!

Az egész ünnepségről készült élő FB-közvetítésünket ITT nézhetitek meg. 

 

Bakonyi Péter

 

Legfrissebb híreink