Eppel jelezte: bajnok lenne a Honvéd

Budapest - Rossi remek cseréje kellett a kispesti győzelemhez.

Forrás: honvedfc.hu

 

Honvéd-DVSC 1–0

 

A kavargó és erős szél nem könnyítette meg a pályán lévők dolgát, ennek ellenére nagy iramban és harciasan kezdődött a mérkőzés. Holman beadásnak szánt lövése után megszerezhette volna a vezetést a Loki, majd jöttek a kispesti helyzetek, nem is egy, nem is kettő, hanem több. Ez persze nem jelentette azt, hogy a DVSC le lett focizva a pályáról, de a hazaiak előtt volt a több lehetőség.

 

Küzdöttek, harcoltak a felek, ám a befejezéseknél nem volz szerencséjük a játékosoknak, vagy éppen rossz megoldást választottak. Ami viszont bosszantó volt, az oldalról érkező beadások sokszor nagyon rosszul sikerültek.

 

Élő közvetítések az NB I 21. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu

Fordulás után nem változott sokat a játék képe, a hazaiak irányítottak, a vendégek várták a lehetőséget, hogy gyors kontrát, kontrákat vezessenek. Harminc perc volt hátra, amikor Marco Rossi, a hazaiak mestere kockáztatott: a középső védő Bobál helyére becserélte a támadó Kabangut, aki szinte egyből kihagyott egy ziccert, majd picit később Eppel még nagyobbat.

 

A hazaiak egyre keményebben próbáltak támadni, a debrecenieken azt lehetett érezni a hajrá kezdetekor, nem lennének nagyon elkeseredve, ha megúsznák kapott gól nélkül és nem szereznék meg a győztes találatot.

 

A kispestiek erőfeszítéseit végül eredmény koronázta, Kabangu remek labdája után a gólkirályjelölt, Eppel szerezte meg a győztes találatot.

 

A Honvéd továbbra is bajnok akar lenni.

 

Bp. Honvéd-DVSC 1–0 (0–0)

G.: Eppel (85.)

 

Honvéd: Gróf - Lovric, Kamber, Bobál (Kabangu, 62.) - King, Gazdag, Hidi, Koszta (Zsótér, 75.), Laczkó (Baráth, 82.) - Eppel, Lanzafame

 

DVSC:Danilovic - Osváth, Brkovic, Mészáros, Ferenczi - Jovanovic (Chuka, 87.), Sekulic, Tőzsér, Feltscher (Szuk Hjun Dzsun, 22.) - Holman (Filip, 75.), Handzic

 

Sárga lap: Brkovic (93.)

Nézőszám: 2019

OTP Bank Liga 2016/2017-es tabella

Legfrissebb híreink