Ennyi bevételt termel meccsenként a visszatérő Fradi Tábor a klubnak is

Budapest – Előbb viszont más részsül a summából.

Forrás:

Visszatér a Fradi-tábor a stadionba, a szombati Debrecen ellen várhatóan telt ház lesz a Groupama Arénában – írta a Blikk.

 

Ott voltak a Fradi Tábor tagjai a Derbin? És a Fidesz? És a Jobbik? - NB1.hu

Interjú a Fradi Tábor vezetőjével

„A beléptetésnél használt vénaszkenner ellen 2014 augusztusa óta tüntető szurkolók és az FTC elnöke, Kubatov Gábor békét kötött, így újra megtelhetnek a lelátók. Ez több szempontból is remek hír a klubnak, hiszen a meccsein jobb lesz a hangulat, és anyagilag is előnnyel jár, ha több a néző a stadionban.

 

Ha valóban teljesen megtelik a 20 502 férőhelyes létesítmény – a fanatikusok nélkül az Újpest elleni derbin 14 114-en voltak jelen –, akkor nagyságrendileg 45 millió forintos bevételre lehet számítani az előre megszabott jegyárak alapján. S akkor a fogyasztást a büfében és a vásárlást az ajándékboltban még nem is számoltuk.

 

Ezt a summát azonban nem közvetlenül a Fradi kapja, hanem a stadiont üzemeltető Lagardére Unlimited Stadion Solutions nevű cég, amely a megállapodás szerint egy fix éves összeget fizet az egyesületnek. Ettől függetlenül nem mindegy, mennyien vannak a stadionban, hiszen ha rendszeresen növekszik a nézőszám, az FTC is több pénzből részesülhet majd. A focistákat pedig feldobhatja a hangulat.”

 

Élő közvetítés és a gólok története a DAC-Slovan mérkőzésről - NB1.hu

Élő közvetítés a DAC-Slovanról

Legfrissebb híreink