Élő közvetítés a DVSC-Videoton mérkőzésről

Debrecen – DVSC-Videoton 1-2. Taktikus Vidi-győzelem.

Forrás:

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában a bajnoki címvédő Videoton a debreceni Nagyerdei Stadionba látogat. Hét közben egyik csapat sem tudott nyerni, a székesfehérváriak a Groupama Arénában szenvedetek 1-0-s vereséget a Fraditól, míg a Loki Szombathelyen játszott egy izgalmas döntetlent a Haladással.

 

Gyenge meccsen mentett a Hali pontot a Békéscsaba ellen

 

 

Megint Mbaye Diagne volt az Újpest sikerkovácsa!

 

 

Torghelle szalagot kapott, intézte is a Vasast

 

 

Élesnek indult, de a Fradi végül kiütötte a Paksot

 

 

A PAFC-nak továbbra sem megy a Bp. Honvéd ellen

 

 

Edzői értékelések az NB I 18. fordulójából 

 

 

OTP Bank Lig, 18. forduló

 

DVSC-TEVA-Videoton FC 1-2 (0-1)

Nagyerdei Stadion

Játékvezető: Vad II

 

DVSC: Radosevic – Lázár, Mészáros, Brkovic, Korhut – Jovanovic, Tisza (Szécsi, 74.), Szakály (Zsidai, 46.), Balogh – Sidibe, Castillion (Coulibaly, 68.). Vezetőedző: Kondás Elemér

Videoton: Videoton: Danilovics – Nego, Lang, Juhász, Fejes – Pátkai, Pölöskei – Gyurcsó (Géresi, 76.), Kovács, Suljic (Ivanovszki, 83.) – Feczesin (Soumah, 92.). Vezetőedző: Horváth Ferenc

 

Gól: Korhut (61.) ill. Gyurcsó (31.), Kovács I. (69.)
Sárga lap: Korhut (10.), Sidibe (25.), Zsidai (59.) ill. Feczesin (44.)
Piros lap:

 

 

93. perc: Vége a mérkőzésnek

 

 

92. perc: Feczesen helyére Soumah érkezett a hosszabbításban.

 

 

89. perc:Óriási védés: Szécsi ment el a baloldalon, majd a beadása Baloghoz került, aki külsővel kapura kanalazta a labdát, ami irányt is változtatotta egy védőn, de Danilovics parádés mozdulattal kikanalazta a labdát a kapu torkából.

 

 

83. perc: Mirko Ivanovszki érkezett Asmir Suljic helyére a vendégcsapatban.

 

 

80. perc: Coulibaly csinált meg egy megkereülős cselt Fejes mellett, azonban Kovács István remek becsúszással szerelte a tizenhatoson belül.

 

 

76. perc: Gyurcsó Ádám helyére Géresi Krisztián érkezett a vendégcsapatba.

 

 

74. perc: Tisza Tibor helyére Szécsi Márk érkezik a Lokiba.

 

 

71. perc: Majdnem megszületett az év leviccesebb gólja. Suljic jobb oldali beadására Radosevic érkezett, aki nem tudta megfogni a labdát, pedig senki nem támadta. Összeszaladt Brkoviccsal, annyi szerencséje volt, hogy nem érkezett Vidi-csatár a labdára elég gyorsan.

 

 

69. perc: Ismét vezet a Videoton. Egy labdaszerzés az ellenfél térfelén, majd Feczesin Róbert Kovács Istvánhoz játszotta a labdát, aki egy átvétel után a bal alsó sarokba lőtt 1-2.

 

 

68. perc: Cserél a Debrecen. Castillion helyére Adamo Coulibaly érkezett.

 

 

61. perc: Egyenlített a Loki! Korhut Mihály végzett el szabadrúgást 18 méterről, keményen meglőtte a sorfal mellett, de a labda arra ment, ahol Danilovics állt. A Vidi kapusa tenéyrrel belekapott a labdába, de nem tudta kiütni, így a kapu bal oldalában landolt 1-1.

 

 

59. perc: Zsidai lépett rá Suljic lábára. Sárga lap

 

 

58. perc: Egy jobb oldali beadás után Radosevic rosszul ütötte ki a labdát, amely a hosszún álló Gyurcsónál landolt, a Vidi szélsője lebette a labdát, majd 7 méterről lőtt, de eltörte a labdát, amely mellé ment.

 

 

57. perc: Suljic jobb oldali beadásáról pár centivel maradt le Feczesin Róbert, míg a hosszún érkező Gyurcsó Ádm luftot rúgott.

 

 

56. perc: Kondás Elemér folyamatosan dühöng, ugyanis a debreceni labdaszedők nem juttatják vissza a labdát elég gyorsan a játékosainak.

 

 

53. perc: Pátkai tálalt Gyúrcsónak, aki éles szögből lőtt, Radosevic lábbal védett, a kipattanót a Videoton szélsjőe ráfordulásból visszalőtte, de nem találta el a kaput.

 

 

51. perc: Továbbra is a Loki irányítja a mérkőzést. A hazaiak a jobb oldalon próbálkoznak rendszeresen.

 

 

48. perc: Balogh Norbert kapott labdát a jobboldalon, megverte Fejest egy a egyben, majd középre tette volna a labdát, de a Vidi védője beérte és szögletre tisztázott.

 

 

46. perc: Szakály Péter helyére Zsidai László érkezett a Lokiba. Elkezdődött a második félidő

 

 

 

45+1. perc: Vége az első féldőnek

 

 

44. perc: Feczesin tartotta el könyökkel Jovanovicsot, aki a földre került. A vidi játékosa sárgát kapott

 

 

42. perc: Balogh Norbert játszott Tisza Tiborhoz a jobb oldalra, a Loki támadója belsővel beadni akart, de lecsúszott a lábáról a labda, ami így lett jó, de a kapufán csattant a játékszer.

 

 

39. perc: Megint kontrázott a Videoton, három a kettőben vezették a labdát a Loki védelmére, Kovács István 17 méterről, középről a lövést választotta, Radosevic kitenyerelte a középre tartó labdát.

 

 

37. perc: Továbbra is a Loki diktálja a tempót, a Videoton arra vár, hogy megindulhasson a gyors labdaszerzés után. Horváth Ferenc taktikája eddig ül, bár ehhez az is kell, hogy a DVSC támadói nem elég élesek a kapu előtt.

 

 

31. perc: Egy Videoton labdaszerzés után Feczesin fordult le remekül a félpályánál, majd a lendületből érkező Gyurcsó elé tálalt, aki egy az egyben vezethette a labdát Radosevicre, és higgadtan a kapu bal oldalába gurított 0-1.

 

 

30. perc: Gyurcsó jobb oldali szögletétFeczesin rúgta el kapásból, de nem találta el jól a labdát, ami így a kapu mellé pattant.

 

 

27. perc: Tisza baloldali szabadrúgását Danilovics ütötte szögletre.

 

 

25. perc: Sidibe csúszott rá Suljicra, ő is besárgult

 

 

24. perc: Egy lecsorgó labdára Radosevic érkezett a kapuból, de pont a tizenhatos vonala hátárán érte el a labdát, és nem tudta eldönteni, hogy fogje-e, vagy rúgja, így suta mozdulattal elütötte. A labda Suljichoz került, aki nem merte kapásból visszaemelni, hanem levette, tolt rajta egyet, majd keményen fölé/mellé tüzelt.

 

 

22. perc: Tisza jobb oldali szögletére Sidibe érkezett, aki 7 méterről fejelt, a labdába - ami fölé ment volna - belekapott Danilovics.

 

 

20. perc: Megérkeztek a stadionba a székesfehérvári szurkolók is.

 

 

15. perc: Tisza ívelt Sidibéhez, aki lefejelte a labdát Castillionnak, a holland támadó 15 méterről, dropból lőtt, Danilovics azonban lábbal védett. A kipattanó Sidibe fejére pattant, de olyan erővel jött, hogy a Loki csatára már nem tudta kapura irányítani azt.

 


fotó: vidi.hu

 

14. perc: Suljic iramodott meg a jobb oldalon, majd 19 méterről lövésre szánta el magát, de a labda a blokkoló Korhutról szögletre pattant.

 

 

11. perc: Egy indítás után Sidibe csúsztatott Tiszához, aki megcsinált egy befele cselt Lang mellett, majd kifelé is cselezett egyet, de hosszan tolta meg a albdát, így kisodródott.

 

 

10. perc: Korhut akasztotta Negót, amiért Vad II István sárga lapot adott

 

 

9. perc: Balogh Norbert cselezett befelé a jobb oldról, majd Tiszához passzolt, aki rosszul tette vissza a labdát a lyukba, így oda lett a Loki gólszerzési lehetősége.

 

 

6. perc: Lázár ívelt Tisza felé, aki gyönyörű mozdulattal vette le a labdát, majd kiszorított szögből élesen középre lőtt, de az érkező Castillion nem tudta a hálóba juttatni a labdát.

 

 

4. perc: Egyelőre a középpályán folyik a játék, még egyik scapat sem alakított ki helyzetet.

 

 

1. perc: A Videoton kezdte a mérkőzést

 

Legfrissebb híreink